Bodrum Gündem

Starbucks Coffee Bodrumda..

Tüm dünyada kahve tutkunlarının tercih ettiği Starbucks Coffee, Bodrum Sahil mağazasında kahve tutkunlarını ağırlamaya başladı.

Starbucks Coffee Bodrumda..
06.04.2010
0
A+
A-

Starbucks Coffee Türkiye, dünyanın en kaliteli “arabica” çekirdeklerinden hazırladığı içeceklerini ve eşlik eden lezzetlerini, Bodrum’da kahveseverlerin beğenisine sunmaya başlıyor.


 


Kahveyi bir yaşam tarzı olarak benimseyenlerin değişmez tercihi olan Starbucks Coffee’nin, kaliteli kahve, güler yüzlü servis ve rahat ortamdan oluşan “Starbucks Deneyimi”ni sunduğu için tercih edildiğini vurgulayan order vardenfil Starbucks Coffee Türkiye Genel Müdürü Can İkinci, “Misafirlerimizin beklentileri ve görüşleri bizler için her zaman çok önemli; bize Bodrum’da da bir mağaza açmamız yönünde de ciddi bir talep vardı. Biz de bu talepler doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde, Türkiye’de 7.yılımızı doldurduğumuz bugünlerde, ülkemizin önde gelen turizm bölgelerinden biri olan Bodrum’da ilk mağazamızı açmış olmaktan büyük mutluluk duymaktayız.” dedi.


 


09 Nisan 2010’da kapılarını misafirlerine açacak olan Starbucks Coffee Bodrum Sahil Mağazası, buy Paxil sunduğu ortam ve iyi hizmet anlayışı ile “Bodrum’a markaların gelmesi gerekli” diyenler için önemli bir katılım olarak değerlendirildi. purchase Viagra online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.