Bodrum Gündem

Cezayir Başkonsolosu Bodrumda Yerel Yöneticilerle Temas Etti..

Cezayir İstanbul Başkonsolosu Rachid Meddah, önce Bodrum Belediye Başkanı ve TOBB Vergi Töreninde BODTO Başkanı, Gümüşlük Belediye Başkanı , AKP İlçe Başkanı ve Muğla Milletvekili ile görüştü.

Cezayir Başkonsolosu Bodrumda Yerel Yöneticilerle Temas Etti..
12.04.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Cezayir İstanbul Başkonsolosu Rachid Meddah, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u 09.04.2010 Cuma günü makamında ziyaret etti. Çok sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette; Türk – Cezayir ilişkileri ve Bodrum’un turizmine yönelik görüşmeler yapıldı.

 


Order Lamisil online

Muğla Ticaret ve Sanayi Odalarının düzenlediği Vergi Ödülleri töreninde başta Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile görüşen Meddah, ticari ve turizm açısından işbirliği yapılması konusunda ülkesinde çalışma yapacağını söyledi. Daha sonra


 


Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire ile görüşen Rachid Meddah karşılıklı olarak işbirliği içinde olacaklarını ifade ettiler. Mehmet Tire Meddah’ı ve Cezayirlileri Gümüşlük’te misafir etmekten mutlu olacaklarını kaydetti.


  Ordering Cialis


Vergi töreninde AKP Bodrum İlçe başkanı Yılmaz Algül ve sonrasında da AKP Muğla Milletvekili Mehmet Nilhıdır ile tanışan Meddah, yakın ilişkiler kurulması yönünde çalışmalar başlatılacağı ve bu konuda karşılıklı ziyaretlerde bulunulacağı ifade edildi.


purchase Furosemide  


Cezayir Başkonsolosu Rachid Meddah, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a, ve görüştüğü diğer yöneticilere Cezayir halkının turistik seyahatler yapmayı çok sevdiğini, Bodrum’un da onlar için en uygun yerlerden biri olduğunu söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.