Bodrum Gündem

TDH Muhtarlara Yemek Verdi..

Muğla İl Başkanı Ertuğrul Çetin Özcan, Mutlaka muhtarlar ile iktidara geleceğimizi biliyoruz.

TDH Muhtarlara Yemek Verdi..
22.04.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/BodrumGündem


Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Bodrum İlçe Örgütü, Bodrum Yarımadası’nda bulunan yaklaşık 50 Muhtara ve eşlerine yemek verdi. Yemeğe Muhtarlar ile TDH Genel Sekreteri Hasan Aydın, TDH Muğla İl Başkanı Ertuğrul Çetin Özcan, TDH Muğla İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Celal Mahmutoğlu, TDH Muğla İl Yönetimi, Bodrum İlçe Başkanı Tarık Akil, Bodrum İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları da katıldı.

Muğla İl Başkanı Ertuğrul Çetin Özcan yaptığı açıklamada, yaklaşık 35 belde teşkilatının kurulduğunu ve süratle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Özcan açıklamasının devamında  “Bu arada da unutmayacağımız muhtarlarımız var. Zaten muhtarsız seçimleri kazanma şansımız olmadığını biliyoruz. Mutlaka muhtarlar ile iktidara geleceğimizi biliyoruz. Bir ay önce Muğla’da 80’e yakın muhtarımızla beraber olduk. Bu günde Bodrum’da 57 muhtarımız ve eşleri ile birlikte yemekteyiz. İnşallah iktidarı AKP’den alacağız. 10 Haziranda partimizin kuruluşu için Ankara’da olacağız. Ankara’ya 80-90 bin civarında partilimizle gideceğiz. 10 Haziranda Genel Başkanımız koltuğuna oturduğunda çalışmalar daha da hızlanacak. Amacımız AKP’den iktidarı almaktır.” dedi.


Retin-A online  


Muğla ve Bodrum’da katılımların nasıl olduğunu soran gazetecilere “Türkiye tarihinde bir ilki yaptık biz. Parti daha kurulmadan 81 ilde örgütlendik. 800 civarında ilçede, 2 bine yakın beldede örgütlendik.” dedi. Özcan Bodrum’da bin civarı üyelerinin olduğunu kaydederek, Muğla’da 4 veya 5 milletvekilliğini alacaklarını iddia etti.

Zithromax online

 


Muğla İl Başkanı Ertuğrul Çetin Özcan bu açıklamalarının ardından sonra gazetemize verdiği özel röportajda Bodrum, turizm, tarım ve diğer partiler ile ilgili sorduğumuz sorularımız cevapladı.


 


Parti olarak “Her Şey Dahil” sistemine karşıyız…


Ertuğrul Çetin Özcan Muğla Türkiye’nin turizm cennetidir ve Parti olarak “Her Şey Dahil” sistemine karşıyız, diyerek turizm konusundaki görüşlerini şöyle açıkladı; “Bu gün Mayıs ile Ekim arası turizm var deniliyor, yok öyle bir şey. Sadece yaz var. Tatil var. Ama iş yok turizm yok. Turizmcilerimiz sadece 50 gün iş yapabiliyor. 50 günde para kazanıp, 12 ay bunu yiyebilmek mümkün değil. Türkiye bir kere turizm politikasını değiştirmelidir. Biz parti olarak her şey dahile kesinlikle karşıyız. Oteller bile kazanamazken, dışarıdaki esnaf nasıl kazanacak. Ciro yapıyor ama kar edemiyor. Yatçılarda aynı şekilde. Çok sorun var. İçmelere gidin, yüzde 90’ı iş yapmıyor. Geri kalanda tadilat ile uğraşıyor. Yakında kimse gelmeyecek. Neden gelecekler ki? Güneş Fas’ta da var Meksika’da da var. Özelliğimiz kaybediyoruz.”


 


 


Tarım politikası ile ilgili önümüzdeki ay sonu açıklama yapacağız…


Çiftçiler kadar mahkemelerde icra dosyaları olduğunu ifade eden Özcan “Parti politikamız ile ilgili Haziran ayında bize net bilgiler gelecek. Genel Başkanımızın görüşü çiftçiler bizim için farklı bir yerde. Değerlerini bildiğimiz takdirde başarıya onlarla gideceğiz.” dedi.


 


order Propranolol online

Mumcular ve Yalıçiftlik bölgelerini, tüm yarımadayı biz turizm cenneti yapmak istiyoruz.


Özellikle tarım alanlarının yok olması konusunda tepkilerin olduğu Mumcular bölgesini turizm olarak değerlendirilmesi gerektiğini savunan Özcan bölge hakkındaki görüşlerini şu şekilde açıkladı.. “O bölge turizm olarak değerlendirilecektir. Oralarda çok fazla bir tarım yok. İç Anadolu yada Güneydoğu gibi bir tarım alanı gibi değil. Kişisel çalışmalar var, biz onları koruyacağız ama biz her tarafı turizme kazandıracağız. Mumcular dahil.”


 


Biz CHP’ye değil, aslında AKP’ye zarar verdik…


Ne Amerika’ya nede Fettullah’a yakın değiliz, böyle söylentiler hep vardır, bizim kimseye ihtiyacımız yoktur diyerek söylenenlerin aslı olmadığını kaydeden Özcan CHP, AKP ve diğer partiler ile ilgili olarak şu görüşlere yer verdi. “Bizim CHP’yi yıkma gibi bir çalışmamız yoktur. Biz herkese saygı duyuyoruz. Bir milyona yakın kayıtlı üyemiz var. Yüzde 80’i AKP’den geçmedir. Biz aslında AKP’ye zarar vermişiz. Ama bizim kapımız CHP’ye de açık. Başı açık, kapalı, Müslüman, gayrimülim herkese açığız biz.”


Yapılan anketlerin parti kuruluş tarihinin belirlenmesinden sonra yüzde 4.5 oranında görülen oyların süratle değiştiğini ve yüzde 13’lere ulaştıklarını, daha partiyi kurmadan barajı aştıklarını ifade etti.


 


Yemeğe katılan muhtarlarımızın bazılarının görüşleri şu şekilde…


Mehmet Gönenç Göltürkbükü Yalı muhtarı: Yeni görüş ve fikirleri ile aydın bir kişi, Türkiye Cumhuriyetinin, devletimizin ve hükümetimizin çaresi olarak beklediği genç bir siyasi olarak saygı duyuyoruz. Devletimize, milletimize, herkese hayırlı olsun.


Kaleiçi muhtarı Musa Göze: Severiz kendisini, Türkiye’nin böyle muhterem kişilere ihtiyacı var. Biz severiz kendisini. Bizim görüşümüz iyi. Tam tahmin edemem ama bir şansı olur diye düşünüyorum.


Göltürkbükü Bağarası muhtarı Cemal Özgün : Sevdiğim bir siyasetçi. Geçen sene komşu otelde kalıyordu, kendisini bir kahveye davet ettim. Garson arkadaşlarla haber göndermiş bizi de Türkiye’de sevenler var demişti. Sonra acilen İstanbul’a dönmek zorunda kaldı. Görüşemedik kendisiyle. Sevdiğimiz bir abimiz. Kendisi herhalde bizden büyüktür. Bodrum’da inşallah bir şansı vardır diyorum.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.