Bodrum Gündem

Kissebükünde Piknik..

Kissebükünde yapılması planlanan otel projesi için evet diyen köylüler ve yatırımcı firma yetkililerinin de katıldığı piknik düzenlendi.

Kissebükünde Piknik..
06.06.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem OrderNoRxx.com


5 Haziran çevre günü nedeni ile yapılan bir çok etkinlik ile beraber Kissebükü’nde de piknik düzenleyen Mumcular ve Mazı köyü halkı piknikte bir araya geldiler. Mangal ve çeşitli yiyecekler ikram edildi.


200 milyon dolarlık yatırım planlanan ve çeşitli çevre örgütleri ve denizciler tarafından yapılmasına karşı çıkılan otel projesi için bölge köylülerinin bir bölümü yatırıma evet derken, bir bölümünün kaygılı olduğu gözlendi. Yatırımın yapılmasına evet diyen bölge köylüleri, istihdam ve bölgenin gelişimine ekonomik katkı sağlayacağını söylerken, kaygılı olanlar yapılacak olan otelden bir katkı alacakları konusunda kuşkulu olduklarını söylediler.


Cialis super active no prescription

 


Yatırımcı firma BBK A.Ş. yetkilisi Murat Alpman yaptığı açıklamada130 dönüm araziye 156 oda ve 450 yatak kapasiteli çok özel bir proje hazırlandığını ifade ederek; “200 milyon dolara mal olacak otel 12 ay hizmet verecek. Bu yatırım maliyeti Türkiye′de ve dünyada kabul görmüş otel metrekare yatırım maliyetlerinin yaklaşık 10 misli daha fazla. Amacımız doğaya zarar vermeden buraya güzel bir tesis kazandırmak ” dedi.


 Projenin şu ana kadar yapılan ve bilinen tüm projelerden farklı olduğunu, özellikle çok özel bir müşteriye hitap edileceğini ve Bodrum turizmine bambaşka bir ivme kazandıracağını sözlerine ekledi.


Bölge köylüleri ürettikleri ürünleri satabilecekleri ve çocuklarının çalışabileceği bir yer olacağını söyleyerek otelin yapılmasını istediklerini belirttiler. buy Aciclovir online


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.