Bodrum Gündem

Vali demokratik katılımcılık çok önemli

Validen Kiisebükündeki turistik tesis yapılaşmasına müdahele etmesi istendi.

&12288;

Vali demokratik katılımcılık çok önemli
16.06.2010
0
A+
A-

Muğla yeni Valisi Fatih Şahin , Bodrum Azka Otelde Kaymakam, kamu kurum yöneticileri,  belediye başkanları, meslek odaları, STK temsilcileri, CHP, AK Parti ilçe başkanları ile tanışma toplantısı düzenledi.


purchase Prozac Toplantıda Vali Şahin, sivil toplum kuruluşlarını ve özel sektörümüzü çok takdir ediyorum. Son yıllarda çok hızlı ilerleme kaydettiler. Ürettikleri fikirleri çok önemsiyorum. Devlet olarak, ve halkımızın da onayı ve katılımıyla, STK larla birlikte geleceğimizi beraber çizmeliyiz. 10 yıl, 20 yıllık hedeflere daha kısa sürede ulaşırız. Demokratik anlamda katılımcılık çok önemlidir “ dedi.  Vali Şahin turizmle ilgili olarak da “ Muğla bölgesinde turizm doluluk oranının yüzde 30 larda. Bu oranın yükselmesi adına, turizmi çeşitlendirmek için önerilere açığım. Alternatif turizmler yaratmalıyız. Dünyadaki gelişmelere kendisini uyduramayanlar, gelişmeleri takip edemeyenler kaybetmeye mahkumdur. İşimizi doğru dürüst yapmalıyız . İşimizi doğru yapıp çok çalışırsak toplum olarak istediğimiz refah düzeyine birlikte ulaşırız. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘en iyi vatanperver, işini en iyi yapandır’ . “Ve bütün bunları elbette öncelikle “insan” temelinde yapmalıyız. Önce insan ”dedi. purchase Paxil


KİSSEBÜKÜ İÇİN SORU ve TALEP


Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Tunç Kurtluoğlu ise, ” Kissebükü koyunda turistik tesis yatırımı ile deniz turizmi konusunda ters bir noktaya gelindi ve devletin müdahale etmesi gerekiyor ve artık bizlerin de tahammülü kalmadı” deyince , Vali Şahin konuyu araştıracağını ve daha geniş bilgilenme için en kısa zamanda kendilerini  Muğla Valiligi’ne beklediklerini ifade  etti..


Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk’de beldesinde “sıcak asfalt ile ilgili sorun olduğunu ve  DSİ’nin açtığı ve şimdi kapatmakta olduğu yollara, şu anda sadece mıcır döktüğünü” ifade etti.


cheap Tadalafil Bodrum’da yolların bozukluğu konusundaki bir soruyu yanıtlayan Vali Şahin “Yeni göreve başladım, ancak bana verilen bilgilere göre ifade edecek olursam, Torba Kavşağının 7 Temmuz tarihinde rahatlama olacak ve DSİ ile ilgili olarak da on gün içerisinde kalan 10 kilometrelik kanalın üzerinin kapanacakve bizzat kendim de  ilgilenip takip edeceğim” diyerek, katılımcılara teşekkür etti. Vali daha sonra Guletleri incelemek ve esnafla buluşmak üzere ayrıldı.


Haber-Foto : Rezzan Şebin

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.