Bodrum Gündem

Yıldızlı Turkcell Geceleri Başlıyor..

Bodrum Antik Tiyatroda bu yıl sekizincisi düzenlenecek Yıldızlı Turkcell Geceleri 17 Temmuz 14 Ağustos tarihleri arasında başlıyor.

Yıldızlı Turkcell Geceleri Başlıyor..
07.07.2010
0
A+
A-


Ünlü yıldızları Bodrum Antik Tiyatro’da hayranları ile buluşturacak olan “Yıldızlı Turkcell Geceleri”, 16 Temmuz’da Türkiye’nin en sevilen müzisyenlerinden Serdar Ortaç ile başlayacak. Volkan Konak, Sertab Erener, Funda Arar, Anadolu Ateşi, BKM Mutfak, Yalın ve MFÖ, 16 Temmuz – 14 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Antik Tiyatro’nun büyüleyici atmosferinde sahne alacak.


 


“Yıldızlı Turkcell Geceleri” ile Bodrum’u müziğin başkenti ilan eden Turkcell’in, Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, gelenekselleşen konserler dizisinin bu yıl 8. kez düzenleneceğini vurgulayarak, “Tarihi ve kültürel zenginliğimiz olarak gördüğümüz, bu nedenle de özel önem ve değer verdiğimiz Bodrum Antik Tiyatro’da yeniden müthiş bir müzik ziyafetine ev sahipliği yapmak Turkcell olarak bize büyük mutluluk veriyor. Uzun yıllardır müzikseverleri sevdikleri sanatçılarla buluşturmayı ve yıldızları Bodrum’da parlatmayı gelenek haline getirdik. Konserleri izleyecek tüm müzikseverlere şimdiden bol keyifli ve ‘yıldızlı’ geceler diliyorum” dedi.



 

Bodrum Antik Tiyatro

Restorasyon çalışmalarının ardından 2003 yılında sanatseverlere kapılarını açan Bodrum Antik Tiyatro, aynı yıldan itibaren  “Yıldızlı Turkcell Geceleri”ne ev sahipliği yapmaya başladı. Turkcell ve Ericsson Türkiye’nin desteği ile 1998 yılında toplumsal değerlerimizi geliştirme, kültür ve sanat mirasımızı koruyup ülkemize geri kazandırma amacıyla Mindos Kapı restorasyonu ile başlatılan proje, limandaki Osmanlı Kalesi’nin onarımıyla sürdürülmüştü. Projenin üçüncü ayağı olan Bodrum Antik Tiyatro restorasyonu ise Haziran 2002’de başlatılmıştı. Helen döneminden günümüze gelen önemli kalıntılardan biri olan Bodrum Antik Tiyatro, 3.000 kişilik kapasitesiyle bugün çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.


 


buy isotretinoin online BKM organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan “Yıldızlı Turkcell Geceleri”nin biletleri Temmuz ayından itibaren, Biletix’in Bodrum Alin’s Cafe, Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi, Antik Tiyatro gişelerinden, Tugutreis Alin’s Cafe’den ve Biletix’den satın alınabilir.


 


 “YILDIZLI TURKCELL GECELERİ” PROGRAMI
































TARİH


SANATÇI


16 TEMMUZ CUMA


SERDAR ORTAÇ


buy Plavix online 17 TEMMUZ CUMARTESİ

Robaxin online

VOLKAN KONAK


23 TEMMUZ CUMA


SERTAB ERENER


24 TEMMUZ CUMARTESİ


FUNDA ARAR


31 TEMMUZ CUMARTESİ


ANADOLU ATEŞİ


1 AĞUSTOS PAZAR


BKM MUTFAK


6 AĞUSTOS CUMA


YALIN


7 AĞUSTOS CUMARTESİ


MFÖ

 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.