Bodrum Gündem

Referandumda Hayır İçin CHP Tek Yürek..

Cumhuriyet Halk Partisi Referandumda Hayır kampanyası için birlik ve dayanışma mesajları vererek Çoban Ateşini Bodrumdan ateşledi.

Referandumda Hayır İçin CHP Tek Yürek..
18.07.2010
0
A+
A-

Strattera No Prescription Bodrum Gündem Haber


Cumhuriyet Halk Partisi 12 Eylül’de yapılacak olan Referandum için “Hayır” yürüyüşünü Bodrum’dan başlattı. Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Köylü’nün organizasyonu ile toplanan İl genel meclisi üyeleri, Partili Belediye Başkanları, İlçe ve belde başkanları ve yönetim kurulu üyeleri,eski İlçe Başkanlarının katıldığı kahvaltılı basın toplantısında “ Referandum′a hayır için ilk çoban ateşini Bodrum′dan yakıyoruz” dediler.


 


cheap albuterol Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk toplantının açılışında yaptığı konuşmasında, CHP Bitez Belde örgütünün ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılı Basın toplantısında :” Türkiye′ye dayatılan bir Anayasal değişikliğinin referandumuna doğru gidiyoruz. Bodrum örgütü olarak referandum da “Hayır” startını buradan veriyoruz. Bodrum’un çağdaş aydınlık yüzünün, Türkiye’ye Anayasa değişikliği referandumu konusunda çok dik bir duruş sergileyerek Bodrum’dan çok ciddi bir mesaj vereceğimize inancım sonsuzdur” dedi.



Durmuş Ali Öztürk 12 Eylül′de düzenlenecek Anayasa değişikliği konusundaki referandum′da Bodrum′dan yüzde seksen oranında hayır oyu beklediklerini iddia etti. Durmuş Ali Öztürk, Muğla’da Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidar olduklarını belirterek, bu iktidarın sağlanmasında en büyük katkıyı Bodrum örgütünün verdiğini söyledi. Öztürk dört İl Genel Meclisi üyesinin Muğla’ya büyük katkı verdiklerini ve Zeki Köylü′nün il Genel Meclisi başkanı olarak büyük işler yaptığını ifade ederek, Köylü’yü Muğla’da yılın siyasetçisi seçildiği için tebrik ederek alkışladı.



CHP Bitez Belde başkanı Nuran Yüksel ve Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk ve Yalıkavak belediye Başkanı Mustafa Saruhan da yaptıkları konuşmalarda referandum hakkında ” hayır da, hayır var “dediler. CHP’ li başkanlar İktidar mücadelesinde birlik, beraberlik ve bütünlük içinde dayanışma içinde olunacağı mesajı verdiler.



Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez “İktidar yürüyüşü için çoban ateşini buradan yakıyorum. Umuyorum bu ülkemiz için hayırlı olacaktır. Her arkadaşımız, partili olmayan 5 kişinin hayır oyunu alabilirse bu iş bitmiştir. Umuyorum bunu başaracağız, ülkemizin esenliğe kavuşmasında en büyük etkenliği partimiz yapacaktır. CHP her zaman Ülkenin zor günlerinde iktidar olmuştur. Biz yine zoru başaracağız ” dedi.



Daha sonra söz alan Cumhuriyet Halk Partili İl Genel Meclis Başkanı Zeki Köylü göreve geldiği günden bu yana İl Genel Meclisi′nin Muğla ilinde yaptığı çalışmaları anlattı. Zeki Köylü konuşmasında İl Genel Meclisi′nin çıtasını da yükselttiklerini örneklerle anlattı. Köylü Medya’ nın Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarında birisi olarak önemli bir
misyonu olduğunu, yakın gelecekte Yasama, Yürütme, Yargı ve Basının yanında Sivil Toplum Örgütlerinin′de demokrasinin vazgeçilmez gücü haline geleceğini söyledi. Köylü Medyanın pusula olduğunu ve doğru yolu göstermesi gerektiğini söyledi.



Zeki Köylü Muğla İl Özel idaresi olarak muhtarların hangi partiye üye olduklarına göre iş yapmadıklarını bölgenin ihtiyaçlarının önem sırasına göre çalıştıklarını anlattı. İl Genel Meclisi Başkanı Köylü , Muğla İl Genel Meclisi olarak çalışma misyonu olarak ” bütçe ve
planlamalara göre çağdaş güvenilir, yerinden yönetim anlayışı yerleştirmek, kır ile kent arasındaki farklılıkları en aza indiren hizmet sunumunda kaliteyi ön plana alan, dinamik insan odaklı ,öngörülü, ihtiyaçlara duyarlı, katılımcı, hesap verebilir bir kuruluş olmak ” dedi.



Zeki Köylü, bu yıl İl Özel İdaresi bütçesinden ayrılan kaynaklarla köylere yapılan yardımları örneklerle anlattı. Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya yaptıkları ziyaretler hakkında da bilgi veren Köylü konuşmasının son bölümünde Güçler ayrılığının önemli bir prensip olduğunu anlatarak, “ bu seçimlerin, demokratik seçimlerin beklide sonuncusu olduğunu ve 12 Eylül′ü yargılayabileceğiz adı altında acısı azaltılmış haplar, çikolatalarla yutturacağız diyenlere bu hapı yutmayacağız dememiz gerekiyor “dedi.


order Paxil  


CHP’liler daha sonra hep birlikte fotoğraf çektirerek bu iktidar yürüyüşümüzün başlangıcı olacaktır dediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.