Bodrum Gündem

BODTO: Pide Fiyatlarına Zam Yok…

Bodrum Ticaret Odasının aylık oğlan Meclis Toplantısı BODTO konferans salonunda gerçekleştirildi.

BODTO: Pide Fiyatlarına Zam Yok…
03.08.2010
0
A+
A-

Bodrum Gündem Haber treatment with Dapoxetine

order misoprostol

Toplantının gündem maddelerini Ramazan pidesi fiyatları, Ortakent’te TOKİ’nin yapacağı konutlar ve Kissebükü oluşturdu.


Pide fiyatlarının yeniden belirlenmesi konusunda başvuruda bulunan fırıncıların talepleri doğrultusunda Bodrum Ticaret Odası konu ile ilgili gıda mühendisi eksperine maliyet hesabı çıkartmış ve Muğla İlinde araştırma yaparak BODTO meclisine sunulduğu bilgisi verildi. Oda Meclisinde yapılan tetkik sonucu pide fiyatlarının 300 gr. 0,80.-TL. olarak uygulanmaya devam edilmesi fiyatlarında bir artış olmaması kararına varıldı.


Ortakent-Yahşi’ye TOKİ yapılması ile ilgili karar karşı dava açılacak…


Meclis toplantısının ikinci maddesinde İlçemiz turizmini tehdit eden ve betonlaşmayı kötü yönde etkileyecek olan TOKİ’nin yapmayı planladığı konutlar tartışıldı. 03 Haziran 2010 tarih ve 27600 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak tebliğ edilen Özelleştirme Yüksek Kurulunun “01.06.2010 tarih ve 2010/31 sayılı kararı ile İlçemiz Ortakent Mahallesindeki Maliye Hazinesine ait bazı taşınmaz malların özelleştirme kapsam ve programına alınması, söz konusu taşınmazların satış yöntemi ile özelleştirilmesi ve satışın varlık satışı sureti ile gerçekleştirilmesinin amaçlandığı” görülmüştür denilerek, Meclis Üyeleri, Ortakent Yahşi Belediye Başkanı Sayın Mehmet Onur Şahbaz’a yazılı bildirdiği bu konudaki desteğini Özelleştirme Yüksek Kurulunun kararına İdari Mahkemeye dava açılarak sürdürmeye karar verdi. Davanın süresi içinde açılmak üzere Bodrum Ticaret Odası Avukatına 30/07/2010 tarihinden itibaren yetki verildiği kaydedildi. buy Ventolin


Kissebükü ile ilgili Deniz Ticaret Odası Dinlenecek…


Toplantının son gündem maddesi olan Kissebükü ile ilgili çalışmalarının dinlenmesi için Deniz Ticaret Odası’nın bir sonraki meclis toplantısına davet edilmesine karar verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.