Bodrum Gündem

Bosis Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştular…

Bodrumda 17 yıldır faaliyet gösteren bilgi ve iletişim teknolojileri firması BOSİS çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi. Her yıl ramazan ayında gelenekselleşen BOSİS iftar yemeği bu yıl Ortakent Müsgebi Mangal Restaurantta yapıldı.

Bosis Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştular…
07.09.2010
0
A+
A-


treating acne

Bodrum’da 17 yıldır faaliyet gösteren bilgi ve iletişim teknolojileri firması BOSİS çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi. Her yıl ramazan ayında gelenekselleşen BOSİS iftar yemeği bu yıl Ortakent Müsgebi Mangal Restaurant’ta yapıldı. Yemeğe, Bosis Merkez, Çarşı, Turgutreis ve Marina Turkcell Extra, Medya Grubu ve Turkcell Kurumsal çözüm Merkezi çalışanları ve eşleriyle birlikte 70 kişi katıldı.

Aciclovir online

BOSİS yönetim kurulu başkanı Gürol İnan ”Çalışanlarımızla yılın çeşitli dönemlerinde  yemekli toplantılarda bir araya geliyoruz. İftar yemeği de bunlardan biri. Başarılarımızda en önemli katkıya sahip BOSİS çalışanlarının motivasyonu bizim için çok önemli. Bu motivasyonun müşteri ilişkilerimize  en iyi şekilde katkı sağladığını düşünüyoruz” dedi. purchase Indocin online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.