Bodrum Gündem

SGK Bodrum da 2 saatte emekli ediyor..

Dokuz ay önce Bodrumda törenle hizmete giren Sosyal Güvenlik Kurumu Bodrum şubesinden vatandaşlara yeni kolaylıklar sağlıyor. Artık çoğu işlemlerde vatandaşların Muğlaya gitmesine gerek kalmayacak.

SGK Bodrum da 2 saatte emekli ediyor..
28.09.2010
0
A+
A-


SGK Merkezinden vatandaşlara kolaylık. Emeklilik İşlemleri Artık Bodrum’dan Yapılıyor…


buy cheap Lithium

Zeki Özkeskin/Bodrum Gündem


SGK Bodrum Şubesi Müdürü Recai Dedebar  yaptığı açıklamada; 5510 sayılı yasanın 4/b kapsamında olan isteğe bağlı ve Bağ-Kur sigorta taleplerinde tescillerini artık Bodrum′dan da yaptırabileceklerini ifade ederek şunları söyledi;”SGK Bodrum Merkezi 28 Aralık 2009 tarihinde açıldı. Biz burayı açarken başlangıçta sağlık aktivasyon işlemleri müstahaklık işlemleri, sağlıkla ilgili işlemleri Bodrum′lu vatandaşlarımıza sunuyorduk. Tabi zaman içerisinde bu yeni işlemeleri yapmaya başladık daha sonra işveren işlemleri olan işyeri tescil işlemlerine de başladık. Bu yönde de bir talep vardı. Bunu da buradan artık yapmaya başladık. Bu süreç devam ederken diğer tescil işlemleri genel sağlık sigortası kapsamına alınması açısından genel sağlık sigortası işlemlerine başladık. Daha sonra Bağ-Kur ile ilgili şu anda yeni yasada 5510 sayılı yasanın 4/b kapsamında olan isteğe bağlı ve Bağ-Kur sigorta taleplerinde artık tescillerini buradan yapmaya başladık. Buraya işveren dosyalarımızın buy Pfizer Viagra online


aktarması oldu şu anda işveren dosyalarımız burada vatandaşlarımızın artık buradan işveren işlemleriyle ilgili Muğla′ya gitmesini hemen hemen engelledik. Sadece icra dosyalarımız kaldı. Çok yakın bir zamanda onları da buraya aktaracağız. Artık işverenler de taksitlendirmelerini buradan rahatlıkla yapabilecekler. Bunun yanı sıra diğer emeklilik işlemleri de tahsis işlemleri de Bodrum′da yapılacak.”


 


Dedebar, herhangi bir teknik arıza dışında emekliliği gelmiş vatandaşlarımızın 2 saat içerisinde işlemlerini artık Bodrum′dan yapacaklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Vatandaşlarımızın emeklilik işlemlerini buradan 2 saat içerisinde bağlıyoruz. Vatandaşlarımıza şu müjdeyi vermek istiyorum, Bodrumlular buradan gelip emeklilik işlemlerini yaptırabilecekler. Bu bizim için çok iyi oldu. Biz onların buradan Muğla′ya gitmelerini istemiyoruz. Tabi bu süreç biraz da zaman istiyor. Yavaş yavaş başladık. Bu süreç devam ediyor. Çok kısa sürede tamamen bu işlemleri buradan yapacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.