Bodrum Gündem

AKP BODRUM AÇILIMI…

Bakan Günay: Yıllardan beridir konuşulan Nazımın vatandaşlığının geri verilmesi bize nasip oldu.

AKP BODRUM AÇILIMI…
10.10.2010
0
A+
A-

Birbirinden şık ve modern kıyafetleri ile dikkat çeken 20 yeni kadın üyeye rozetleri Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay tarafından takıldı.


 


order Orlistat AKP’NİN BODRUM AÇILIMI…


 


Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, TÜRKONFED Başkanlar Konseyi Toplantısı′na katılmak için geldi. Toplantıdan önce, AKP Kadın Kolları′na katılan 20 yeni üyeye Bakan Günay rozetlerini taktı.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber


Paloma Yasmin Resort Otel′de düzenlenen, AKP Kadın Kolları′na yeni üye katılım törenine, Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Kadın Kolları Muğla İl Başkanı Yelda Erol Gökcan, Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül ve kadın kolları üyeleri katıldı. Birbirinden şık giyimli kadın kollarının yeni üyelerine Bakan Günay tarafından rozetleri takıldı. Geçtiğimiz hafta açılışı OASİS alışveriş merkezinde açılışı yapılan AK-MAN kuru temizleme sahibesi Gürer Akman ve Zeki Müren′in manevi torunu olduğu belirten Müge Gerçeker′de AKP Kadın Kollarına üye oldu. Rozetlerini Turizm Bakanı Ertuğrul Günay taktı.


Kavgasız Siyaset…

Order Lamisil online

Rozet takma törende yaptığı konuşmasında siyasal tarihi de anlatan Bakan Günay 30 yıllık siyaset yaşamımda ilk defa kavgasız siyaset yapıyorum dedi. AKP ile ilgili ön yargılar olduğunu belirten Bakan Günay, ′”Dokuzyıllık bir parti olarak Türkiye′nin siyasi yaşamında kimsenin görmediği bir başarı elde ettik. Deneyimli, seçmesini bilen bir halkımız var ve başarısızlığı asla sindirmez. Biz de bu ülke için daha iyi ne yapabiliriz sorusunun cevabı için çalışıyoruz. Bu partinin çatısı altında, en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Bu aile içinde sizlerinde yeni hizmetler vereceğinize inanıyorum. AKP′ye karşı önyargı var. Ön yargılarla savaşıyoruz. Çatışmalarla beslenen siyasal akımın içinde modern yaşamın nimetlerinin bulunması çok önemlidir. AK Parti ailesine hoş geldiniz” dedi.


Nazım′a vatandaşlığı biz geri verdik…


cheap Baclofen Türkiye′nin siyasetinin sürekli olarak didişme, hizip ve kavgalar ile boşa geçtiğini kaydeden Bakan Günay; “Yıllardan beridir konuşulan Nazım′ın vatandaşlığının geri verilmesi bize nasip oldu. Başbakan Mevlana törenlerinden dönerken bu işi halledelim dedi. İki gün sonra Nazım Türk vatandaşlığına geri alındı. Bu değerler hepimizindir.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.