Bodrum Gündem

Muğla Barosu, Gürkan ile Yeniden…

Muğla Barosu seçimlerini mevcut Başkan Av. Mustafa İlker Gürkan ikinci kez kazandı.

Muğla Barosu, Gürkan ile Yeniden…
26.10.2010
0
A+
A-


 

 

 

Seçimlerde, Gürkan

Buy Cialis Professional ile daha önceki dönem Baro Başkanlarından


Av. Ayla Kara yarıştı.



Bodrum Gündem Haber buy albuterol online


Seçimler sonucunda, Gürkan, 372 oy alırken, rakibi Ayla Kara 233 oy alabildi. 841 üyesi bulunan Muğla Barosu’nun genel kurulunda 372 oy alan Avukat Mustafa İlker Gürkan ikinci kez baro başkanı seçildi.





Muğla Adliye binasında gerçekleşen ve 620 oyun kullanıldığı genel kurulda Avukat Mustafa İlker Gürkan 372 oy, diğer aday Ayla Kara ise 233 oy aldı. 7 oy ise geçersiz sayıldı.

  Buy Prozac


Organ seçimleri için Pazar günü sabah başlayan oy kullanma işlemleri saat 17.00’ye kadar sürdü. Saat 17.00’de açılan sandıklarda oy sayım işlemi önce yönetim kurulu üyeliklerinden başladı. Yönetim kurulu üyelikleri için yapılan oy sayımı sonunda oy kullanan avukatların 372’sinin oyunu alan Gürkan, tekrar başkan seçildi.Muğla Barosuna ikinci kez başkan seçilmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Mustafa İlker Gürkan, ′′Baro üyelerimize bana oy verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde onlara layık olacak bir şekilde başkanlığımı sürdüreceğim′′ dedi. Gürkan, yapılan seçimlerde kazanan ve kazanamayan olmadığına işaret ederek, ′′Bana göre baro hepimizin barosu. Bu seçim baromuzun daha ileriye gitmesi için bir vesile olsun istiyorum. Genel kurulumuzda ortaya konulan görüşler bize ışık tutacaktır. Biz bütün baro üyelerimizin temsilcisi olmaya ve avukatlık kanununda ve bize yüklenen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Hiç bir siyasal inanç veya başka bir farklılık gözetmeksizin baromuzun bütün üyelerine hizmet etmeye devam edeceğiz. Seçilmiş olmak insanların üzerine sorumluluk yükler′′ diye konuştu.


 


Muğla Barosu’nun kalite belgesi olan bir baro haline geleceğini de dile getiren Gürkan, “Temel hedef budur. Yöneticiler değişse de, personel değişse de, ne olursa olsun baronun hizmetlerinin yönetilmesinde ve çalışmasının çevrilmesinde değişim olmayacak. Şimdi yeni bir yola çıkıyoruz. Hedefimiz kalite üzerine kuruluyor. Türkiye Kalite Derneği ile temasa geçtik” dedi. Mustafa İlker Gürkan′ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Akın Vahit Karacan, Esin Aygün Gündüz, Figen Özer Coşkun, Gülfer Uslu, İbrahim Erdoğan, İrfan Balkaya, Levent Akgün, Leyla Bişen, Mehtap Küçük, Yaşar Türkmen. Denetleme Kurulu: Cafer Sezgin, Emin Demirel, Celile Meltem.Disiplin Kurulu: funda Bilgi, Ahmet Hür, Zeki Çakıroğlu, Esin F.H. Soydan, Meral Çoban Alp.Barolar Birliği Delegeleri: Ali Gönen, Hülya Demir, Nevzat Sarıçoban ve Kezban Çelen.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.