Bodrum Gündem

Türkbükü Belediyesini MHP Ele Aldı…

MHP Ağırlığını Koydu…

Türkbükü Belediyesini MHP Ele Aldı…
27.10.2010
0
A+
A-

Bodrum Gündem Haber
order tadalafil Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar, İçişleri Bakanlığı′nın aldığı bir kararla geçtiğimiz günlerde görevinden uzaklaştırılmıştı. Göltürkbükü Belediye Meclis salonunda yapılan seçimlere Belediye Meclis üyeleri, MHP Bodrum İlçe Teşkilatı ve belde de yaşayan halk katıldı. Yapılan seçimde Başkanlığa Mehmet Özcan ve Mehmet Gökpınar adaylığını koydu.
esomeprazole online MHP Ağırlığını Koydu…
order Brand Viagra Yarım saat süren seçim sürecinin ardından oy çokluğu ile Mehmet Özcan Belediye Başkan Vekilliğine seçildi, Başkan vekili Özcan′a MHP İlçe Teşkilatının da destek verdi.
Başkan Vekilliğine seçilen Özcan gazetecilere makamında yaptığı açıklamada, oy çoğunluğu ile Başkan vekili olduğunu belirterek şunları söyledi: ′′Bir dönem öncesi meclis üyesiydim. 7 senedir belediyede görev yapıyorum. Oy çokluğu ile diğer arkadaşlarım tarafından seçildim, 2 aday vardı oda meclis üyesiydi. Arkadaşlarım beni uygun gördü. Halil İbrahim arkadaşımız yeni görevden alındı, bu konu ile ilgili fazla konuşmak istemiyorum. Göltürkbükü için elimizden geleni yapacağız ” dedi.
Asım Başaran:Siyasi tüm desteğimizi vereceğiz…
MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran yaptığı açıklamada, belediyecilik yasasının açık olduğunu ve meclisin kendi aralarında yeni başkanı seçtiklerini ifade ederek “Göltürkbükü′ne hayırlı uğuru olsun, yarımada siyasetine de bundan sonraki sürecin olumlu sonuçlar doğurması temennisi ile Göltürkbükü halkına hayırlı olsun diliyorum. Bizde bundan sonraki süreçte burara da ki siyasi olarak tüm desteklerimizi vereceğimizi, hizmet anlamında siyasi desteklerimizi vereceğimizi ifade ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.