Bodrum Gündem

Yücel Süleymanoğlu HEPAR Bodrum İlçe Başkanı seçildi..

Muğla ve ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarının sürdüren Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR), Bodrum İlçe Kurultayı The Place Restoran da gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan seçimde Yücel Süleymanoğlu Bodrum İlçe Başkanı seçildi.

Yücel Süleymanoğlu HEPAR Bodrum İlçe Başkanı seçildi..
07.11.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Hak ve Eşitlik Partisi Bodrum İlçe Kurultayında tek liste ve tek başkan adayı ile gerçekleşen seçimde 60 parti üyesinden, 36’sı oy kullandı. 36’sı da geçerli sayılan oyların sonucunda evli ve 5 çocuk babası olan 44 yaşındaki Yücel Süleymanoğlu İlçe Başkanı seçildi. Süleymanoğlu ile birlikte ilçe yönetimine seçilen 19 asil üyenin, HEPAR Muğla İl Delegesi olarak da görev yapacağı belirtildi.

Proscar order Valtrex no prescription

Örgütlendikleri Nisan ayından itibaren daha aktif bir çalışma dönemine girdiklerini belirten Başkan Yücel Süleymanoğlu, “ 7 ay gibi kısa bir sürede üye sayımızı 100’e çıkardık. Ancak 60 üyemiz ile İlçe Kurultayımızı gerçekleştirdik. Yeni bir parti olmamıza rağmen gelecek seçimlere kadar Bodrum’daki üye sayımızı 500’e çıkarmayı hedefliyoruz. Yönetim Kurulu’nda görev dağılımını gerçekleştirdikten sonra, eğitim, turizm gibi konularda yerel idareciler ve temsilciler ile görüşmeler yapacağız. Yerel halkın sorunlarını dinleyerek çözümler bulacağız. Partimiz ne sağ görüşlü ne de sol görüşlüdür. Ülkemizde hak ve eşitlik olmayan iki kavramdır. Bu nedenle vatanını seven ve vatan aşkı ile dolu insanların bir arada olma ve hizmet etme istediği ile kuruldu. Bodrum’un, yerel halkın sorunlarını gündeme getirerek, çözülmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.


generic Propranolol  


HEPAR Yönetim Kurulu için 20 asil üye, 10 yedek üye ve İl delegasyonu içinde 20 üye seçildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.