Bodrum Gündem

Özel Modrumdan Menapoz Kampanyası…

ÖZEL BODRUM HASTANESİ MENOPOZ KAMPANYASI İLE DAHA HUZURLU BİR MENOPOZ DÖNEMİ…

Özel Modrumdan Menapoz Kampanyası…
15.11.2010
0
A+
A-

ÖZEL BODRUM HASTANESİ MENOPOZ KAMPANYASI İLE DAHA HUZURLU BİR MENOPOZ DÖNEMİ


 

methotrexate online

Kadının yaşamında bir dönüm noktası olan menopoza hazırlıklı olmak, bu sürecin yarattığı sonuçların etkilerini azaltıyor. Menopoz sırasında gerek yaşam kalitesinin yükseltilmesi, gerekse hastalık risklerinden korunmak için tıbbi destek almak önem taşıyor. Bu çerçevede Özel Bodrum Hastanesi’nde sunulan “menopoz kampanyası” ile, kadınların bu özel dönemde ihtiyaç duyduğu tıbbi desteğin verilmesi hedefleniyor. Özel Bodrum Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Tahir Ateş, menopoz ve bu dönemde alınabilecek tıbbi destekle ilgili bilgi verdi.


‘Menopoza giren kadınlarda ruhsal ve bedensel bir takım farklılıklar ortaya çıkar. Menopoz bir hastalık değil, kadının doğal bir çağıdır. Menopoz kendi başına bir hastalık olmamasına karşın bu dönemde yaşa bağlı olarak ortaya çıkma sıklığı artan hastalıkların (hipertansiyon, şeker hastalığı gibi) görülme sıklığı artar.


buy Premarin online Bu dönemde bayanlarımızda kemik erimesi, çarpıntı, sık sık ateşlenme, göğüs hastalıkları, rahim ağzı kanseri gibi bir takım rahatsızlıklar görülebilir. Menopoz döneminde östrojen hormonu üretimi yetersizliğine bağlı ortaya çıkan belirtiler ve hastalıklar tedaviyle çoğu durumda etkili bir şekilde kontrol altına alınabilirler. Bayanlar orta yaşa geldiklerinde mutlaka menopoz kampanyamızda yer alan  kadın doğum uzmanı muayenesi, kemik ölçümü,mamografi, pap smear,  gibi kontrollerden geçmelidirler.’



Erken teşhis ve tedaviye imkan vermek ve konuyla ilgili bilinci artırmak amacıyla Özel Bodrum Hastanesince düzenlenen Menopoz Kampanyası  ile  kadınların bu süreci daha sağlıklı bir şekilde geçirmesi, jinekolojik hastalıkların erken tanısı ve tedavisi, meme sağlığının korunması, kemik erimesi, ateş basması, sinirlilik, uykusuzluk gibi genel sağlık sorunlarının giderilmesi amaçlanıyor.Özel Bodrum Hastanesi Menopoz Kampanyası özel fiyatı 350 TL.


Rahim kanserlerinin % 95′i menopoz döneminde görülüyor!
Menopoz döneminde belirli tip kanserlerde yaşla birlikte artış görülüyor. Jinekolojik kanserler denildiğinde; rahim, rahim ağzı ve yumurtalık kanserleri ile vajen girişinde meydana gelen kanserler, vajen kanserleri ve tüplerden kaynaklanan kanserler akla geliyor. Tüm rahim kanserlerinin %95′i, 40 yaşın üstündeki yani menopoz dönemindeki kadınlarda görülüyor. Rahim kanseri ise menopoz döneminde en sık rastlanan jinekolojik kanser türü.
esomeprazole online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.