Bodrum Gündem

KONACIKTA AİLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASI BAŞLADI

Konacık Beldesinde, Aile Hekimliği Uygulaması başladı. Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun da, aile hekimi olarak görev atanan doktorları ziyaret etti.

KONACIKTA AİLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASI BAŞLADI
15.12.2010
0
A+
A-


 

Yılsonuna kadar Türkiye genelinde yaygınlaştırılacak olan Aile Hekimliği Uygulaması, Konacık Aile Sağlığı Merkezi’nde de başladı. 3 doktorun aile hekimi olarak görevlendirildiği Konacık Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimliği uygulaması faaliyete geçti. buy Kamagra online  Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun da uygulamayı yerinde inceleyip görmek için Konacık Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Vatandaşlarla ve doktorlarla bir süre sohbet eden Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, uygulama ile ilgili bilgiler alırken, bina içinde ve dışındaki eksikliklerin giderilmesi konusunda çalışmalar başlattı.

 


  Propranolol 20mg Aile Hekimliği Uygulaması’nı başlattıkları için Sağlık Bakanlığı’na teşekkür eden Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun; “ Doktorlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Aile Hekimliği Uygulamasını yerinde inceleyerek, vatandaşlarımız ile sohbet ettik.” dedi. buy valacyclovir online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.