Bodrum Gündem

Sokak Hayvanlarına Yardım İçin, Sıcak Şarap..

Turgutreisin Gönüllü Hayvanseverleri, 3 bin TL. Topladılar.

Sokak Hayvanlarına Yardım İçin, Sıcak Şarap..
27.12.2010
0
A+
A-


 

 



 

Sokak Hayvanlarına Yardım İçin, Sıcak Şarap… Diflucan cheap

Turgutreisin Gönüllü Hayvanseverleri, 3 bin TL. Topladılar.Bu gelirle barınaktan bırakılan Turgutreis caddelerinde doğal hayatta yaşayan sahipsiz ve Turgutreis Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Barınağı’nda yaşayan 300 dostumuza tıbbi malzeme ve mama alacaklar.

Bodrum Gündem Haber 


Turgutreis’te aralarında yabancılarında bulunduğu bir grup hayvansever, sokak hayvanları yararına sıcak şarap satıp, kermes yaptılar. Yaklaşık 80 litre sıcak şarapın tüketildiği kermeste 3 bin TL’lik gelir elde edildi, bu gelirle sokak hayvanları için tıbbi malzeme ve mama alınacağı belirtildi.


Turgutreis Beldesi’nde gönüllü hayvanseverler tarafından düzenlenen kermese beldede yaşayan 30 İngiliz hayvansever, Turgutreis Hayvan Hakları Derneği Başkanı Hikmet Yıldız ile gönüllü vatandaşlar katıldı. Atatürk Meydanı’nda kurulan yardım standında sıcak şarap ve ev tatlıları satışı yapıldı. Turgutreis’te yaşayan İngiliz mühendis Mark Lees, Noel Baba kostümü giyerek konukları karşıladı. En çok ilgiyi ise 9 yaşındaki İngiliz Skye Lockley’in sahibi olduğu Avusturya Tazısı cinsi köpeği Roxy gördü.


Natrexon price Kermeste yaklaşık 80 litre sıcak şarap içildi. Burada yabancılarla birlikte hem yeni yılı karşıladıklarını hemde sokak hayvanlarına yardımda bulunmaya çalıştıklarını belirten ve kendi evinde 32 köpek 23 kedisiyle yaşayan  Turgutreis Hayvan Hakları Derneği Başkanı Hikmet Yıldız “Kermeste ev  yapımı tatlılardan ve sıcak şarap satışından toplam 3 bin TL. gelir elde ettik. Bu gelirle barınaktan bırakılan Turgutreis caddelerinde doğal hayatta yaşayan sahipsiz ve Turgutreis Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Barınağı’nda yaşayan 300 dostumuza tıbbi malzeme ve mama alacağız. Diğer yandan Turgutreis Belediyesi’ne bağlı veteriner Ahmet Güllüoğlu’da sokak sokak dolaşarak hayvanları kısırlaştırıyor. Son bir yıl içinde 200 hayvan kısırlaştırıldı. Kermesimize İngilizlerin özellikle ilgi göstermesi bizi sevindirdi. Herkes bir sokak hayvanını sahiplense sokaklarda başıboş hayvan kalmaz.  Tek bir sahipsiz hayvan kalmayana dek bu tür etkinlikleri her ay düzenli olarak yapmayı hedefliyoruz” dedi.

delivery Viagra Gold
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.