Bodrum Gündem

Bağımsızlık Ateşi İçin Koştular..

Gazeteci Yaşar Anter Bağımsızlık Ateşi Koşusunda Birinci Oldu.

Bağımsızlık Ateşi İçin Koştular..
28.12.2010
0
A+
A-


 

 

 

 

 

Gazeteci Yaşar Anter Bağımsızlık Ateşi Koşusunda Birinci Oldu.

Bağımsızlık Ateşi İçin Koştular…


 


Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıktıktan sonra bağımsızlık ateşini Ankara’da yakmak ve ülkeyi bağımsız hale getirmek üzere temsil heyeti ile birlikte 27 Aralık 1919’da Ankara’ya gelmeleri anısına düzenlenen Atatürk Kır Koşusu Atletizm Müsabakaları yapıldı.


Bodrum Gündem Haber


200 sporcunun katıldığı yarışlarda, sporcular kıyasıya mücadele etti. Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıktıktan sonra bağımsızlık ateşini Ankara’da yakmak ve ülkeyi bağımsız hale getirmek üzere temsil heyeti ile birlikte 27 Aralık 1919’da Ankara’ya gelmeleri anısına düzenlenen Atatürk Kır Koşusu Atletizm Müsabakaları 200 sporcunun katıldığı yarışlarla Bodrum’da yapıldı. Bodrum Yarımadasından 20 okulun katıldığı yarışlarda, sporcular koşarken, yakınları da onlar için tezahürat etti. 8 kategoride, 1000 metreden 5000 metreye kadar müsabakalar yapıldı.


Yarışların okum takımları sonuçlarına göre,  küçük kızlar da Amiral Turgutreis İlköğretim Okulu, erkekler de Gündoğan Nafiz Ilıcak İlköğretim Okulu, yıldız kızlarda Yalıkavak Neşe Doğan İlköğretim Okulu, erkeklerde Gündoğan Nafiz Ilıcak İlköğretim Okulu, genç kızlarda Kız Teknik ve Meslek Lisesi, erkeklerde Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi birinci oldu. Takım sıralamasında dereceye giren okullara kupalarını, ferdi sıralamada dereceye giren sporculara da madalyalarını, beden eğitimi öğretmenleri verdi.


buy Robaxin online Ferdi sıralamada birinciliği elde edenler.


Esine Mazı (11) küçük kızlar,


İbrahim Erat (11) küçük erkeklerde,


Serap Söylemez (14) yıldız kızlar,


Berkay Yücel (14) yıldız erkekler,


Zelal Solmuş (15) genç kızlar,


Cemil Çelik (16) genç erkekler,


order cheap Cialis buy diflucan

Murat Karabaş (26) büyük erkekler,


Semra Korkmaz (45) Master bayanlar,


Yaşar Anter (50) Master erkekler.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.