Bodrum Gündem

KEMAL KILIÇDAROĞLUNDAN KADINLARA MEKTUP VAR…

Kemal Kılıçdaroğlu Türkiyenin tüm il, ilçe ve beldelerinde kadınlara verilmek üzere yeni yıl dileklerini ve iktidara geldiklerinde yapacakları projeyi anlatan bir mektup gönderdi.

KEMAL KILIÇDAROĞLUNDAN KADINLARA MEKTUP VAR…
01.01.2011
0
A+
A-


 

  

Kılıçdaroğlu’ndan Kadınlara Mektup Var… order Colchicine

 


Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerinde kadınlara verilmek üzere yeni yıl dileklerini ve iktidara geldiklerinde yapacakları projeyi anlatan bir mektup gönderdi.


 


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Kılıçdaroğlu “Sana yazdım, çünkü ailenin toplayanı, bir arada tutanı sensin” diyerek başladığı mektubunda kadınlara yönelik olarak iktidara geldiklerinde yapacakları projelerden bahsetti. Kılıçdaroğlu mektubunda direkt olarak kendisini arayabileceklerini de ifade ediyor.


 


Bodrum CHP Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş ve Kadın Kolları üyeleri mektubu, yeni yılın ilk günü Turkkuyusu Caddesinde bakkallık yapan, Fatma Aşkın (57) adındaki yurttaşa kendi elleri ile teslim ettiler. Başkan Saime Demirtaş mektubun içeriği ve neden getirdiklerini anlattı. Demirtaş “Cumhuriyet Halk Partisi iktidara geldiğinde nelerin değişeceğini göreceksiniz. Bu mektup partimizin kadınlara ne kadar değer verdiğinin bir göstergesidir. Genel başkanımızın kadınlara verdiği önemi ve iktidara geldiğimizde yapacaklarının referansıdır” dedi..


Mektubu alan, bakkal Fatma Aşkın ise Kılıçdaroğlu’nun kendileri için bir umut olduğunu ifade ederek “Kılıçdaroğlu bizim umudumuzdur. Ondan bana bir mektup geldiğini söylediklerinde çok heyecanlandım. Helal olsun bizim bu kadar yakınımızda olduğunu hissettik. Beklediğimizde zaten buydu. Bu mektubu hem komşularımla paylaşacağım ve ömür boyu saklayacağım. Torunlarıma da anlatacağım, koca genel başkan bana mektup göndermiş diye anlatacağım” dedi.


Başkan Saime Demirtaş ve beraberindeki heyet çeşitli hediyeler de vererek ayrıldılar.


 


Kılıçdaroğlu tarafından özellikle kadınlara elden verilmek üzere yazdığı mektup şöyle;


 


 


Ankara 31 Aralık 2010


Değerli Kardeşim,


Yeni bir yıla giriyoruz. Bu mektupla, 2011’in sana ve ailene iyilikler getirmesini diliyorum. Sana yazdım, çünkü ailenin toplayanı, bir arada tutanı sensin.


Bu gün hepimiz daha bir duyguluyuz. Bu yıl, gerçekleşmesini istediğimiz umutlarımız, hayallerimiz var. Çocuklarımızın geleceği, yakınlarımızın sağlık ve huzur içinde olması çok önemli.


buy Asacol online Değerli Kardeşim,


2011 tüm isteklerinin gerçekleştiği bir yıl olsun. Dilerim 2011 Genel Seçimleri, hak ettiğin mutluluğa ulaşmanı kolaylaştıracak sonuçlar verir.


İktidara geldiğimizde başlatacağımız “Aile Sigortası” kapsamında, doğrudan sana yapılacak aylık ödemeyle umutlarının, hayallerinin gerçekleşmesine kısmen de olsa destek olacağını umuyorum.


2011’de çocuklarının başarılarını, ailenin güzel günlerini duyurmak istersen lütfen bana yaz yada CHP Genel Merkezi’ne bir telefon edip bildir. Yanında olabilir, o güzel anlarını kardeşçe paylaşabilirsem, ne mutlu bana… purchasing Plavix


Seni ve aileni kucaklar, hepinize güzel bir yıl dilerim.


Kardeşçe sevgi ve saygılar…


 


Kemal Kılçdaroğlu


CHP Genel Başkanı 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.