Bodrum Gündem

Turgutreiste Geleneksel CHIRISTMAS Partisi..

Turgutreis Belediyesi tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen Christmas kokteyli, bu yıl Bar Two Cafe Barda düzenlendi.

Turgutreiste Geleneksel CHIRISTMAS Partisi..
05.01.2011
0
A+
A-


 

 

 

Turgutreis’te Geleneksel “CHIRISTMAS” Partisi…

 


Turgutreis Belediyesi tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen Christmas kokteyli, bu yıl “Bar Two Cafe Bar′”da düzenlendi.


purchase Furosemide  


Bodrum Gündem Haber Pain Relief


Turgutreis′te yaşayan İngiliz, Hollandalı, Danimarkalı, Belçikalı, İskoçyalı ve çok sayıda yabancının katıldığı kokteylde Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk,davetlilerle bol bol sohbet etti. Yoğun ilgi gören partiye, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Diçberk ve Turgutreis Belediyesi Meclis üyeleri katıldılar. Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk gecede yaptığı konuşmada, herkesin yeni yılını kutlayarak Turgutreis′te yaşayan yabancıların sorun ve sıkıntı yaşadıklarında kendilerine başvurabileceklerini belirterti. Her türlü fikirlerini de paylaşmaktan mutlu olacaklarını, sorunları hep birlikte çözmeye çalışacaklarını da ekledi. Yabancılar düzenlenen gece için Turgutreis Belediyesine teşekkür ederken Başkan Dinçberk′e görevlerinde başarılar dilediler.


Oldukça samimi bir ortam içinde geçen kokteyl, yaklaşan yeni yıl için iyi niyet dilekleriyle sona erdi. Indocin online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.