Bodrum Gündem

Süleyman Uslu Milletvekili Aday Adayı Oluyor…

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Süleyman Uslu, milletvekilliği aday adaylığı kararını ilk defa Muğla İl Genel Meclisi üyeleri ile paylaştı.

Süleyman Uslu Milletvekili Aday Adayı Oluyor…
08.01.2011
0
A+
A-

Cialis without prescription

 

 

 Süleyman Uslu Milletvekili Aday Adayı Oluyor…

SÜLEYMAN USLU BODRUMLU GAZETECİLER İLE BULUŞUYOR… buy Valtrex

cheap Proscar Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Süleyman Uslu, milletvekilliği aday adaylığı kararını ilk defa Muğla İl Genel Meclisi üyeleri ile paylaştı.


 


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Uzun yıllardır CHP çatısı altında parti üyeliği, yönetim Kurulu Üyeliği, İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Süleyman Uslu Cuma günü Muğla İl Genel Meclisi Toplantısında meclis üyelerine son kez katıldığını ifade ederek, Milletvekilliği adaylığı konusunda 10 Ocak Pazartesi günü bir basın toplantısı ile açıklama yapacağını kaydetti.


 

Süleyman Uslu “10 Ocak’tan itibaren Muğla’dan öyle bir enerji ile ortaya çıkacağız ki yer yerinden oynayacak. Yerel seçimler öncesinde söz vermiştim, Muğla’da İlGenel Meclisinde iktidar olacağız” demiştim. Çok çalıştık ve sözümüzü yerine getirdik. Şimdi de diyorum ki Muğla’dan dört milletvekilliği kesin beş milletvekilliği için çalışıyoruz. Çoban ateşini Muğla’dan yakıyoruz yine. Hedeflerimiz büyük.” dedi.

 

Muğla İl Başkanı Süleyman Uslu Pazar günü Bodrum CHP tarafından düzenlenen “Çalışan Gazeteciler Günü” kahvaltısında Bodrum Yaygın ve Yerel Gazeteciler ile bir araya gelecek.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.