Bodrum Gündem

Mustafa Danacı:Her zaman Konacık Belediyesinin yanındayız…(VİDEO HABER)

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Danacıdan Mehmet Tosuna övgü. Esnaf Odasının 41 yıllık başkanı Mustafa Danacı Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosunu makamında ziyaret ederek bir plaket verdi.

Mustafa Danacı:Her zaman Konacık Belediyesinin yanındayız…(VİDEO HABER)
18.02.2011
0
A+
A-

 


 


Mustafa Danacı: OrderNoRxx.com


Her zaman Konacık Belediyesinin yanındayız…


Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Danacı’dan Mehmet Tosun’a övgü. Esnaf Odasının 41 yıllık başkanı Mustafa Danacı Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’u makamında ziyaret ederek bir plaket verdi.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber


Konacık Sanayi Sitesinin kamera sistemlerinin yapılmasında katkı sağlayan Esnaf Odası ve başkanı Mustafa Danacı’ya teşekkür eden Mehmet Tosun önemli miktarda esnafı bünyelerinde barındırdıklarını kaydederek “Bizim için esnaflar çok önemlidir. Konacık’ta deniz yok. Turizmi aktif olarak yapmıyoruz ama turizmi altyapısına hizmet üretiyoruz.” Dedi. Tosun Esnaf odası ve Ticaret odasının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak beldedeki iş yerlerinin büyük bölümü küçük ölçekli ve Bodrum Esnaf Odasına kayıtlı olduklarını ifade etti. Başkan Tosun “Alt yapısı ile, görselliği ile örnek bir sanayi sitesi olan Konacık Sanayi Sitesinin kamera sistemlerinin kurulmasında katkı sağlamıştır. Basın mensuplarının huzurunda kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Tosun Belediye ve Esnaf odasının buluşmasını çok önemsediğini de sözlerine ekledi.




buy Cialis super active online

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Danacı Konacık Belediye Başkanının yaptığı çalışmalardan övgü ile bahsederek, her zaman yanında olacaklarını söyledi. Danacı “Konacık Belediyesi sadece bölgesindeki insanlara yönelik değil, Türkiye coğrafyasındaki herkese örnek olacak işler yapıyor. Yaptığı arıtma, beklide Türkiye’deki tektir. Bir diğer önemli konu ise Sanayi Sitesi. Konacık Küçük Sanayi Sitesi beklenenin çok üstünde modern bir site olmuştur. Biz sivil toplum olarak böyle çalışkan bir belediye başkanının her zamanda yanında olmazsak büyük hata yaparız ve geleceği de ilerlettiremeyiz. Ben bunun inancdayım. Belediye Başkanı Mehmet Tosun ve ekibinin de bu düşüncelerle hizmet verdiğini düşünüyorum. Belediye Başkanı Mehmet Tosun’u kutluyor, çalışmalarının devamını diliyor ve kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.


 


Esnaf Odası Başkanı Mustafa Danacı özellikle süpermarketlerin artık açılmaması gerektiğini bu konuda başkan Tosun’un gereken hassasiyeti gösterdiğini sözlerine ekledi.




KONACIK SANAYİ SİTESİNE ZİYARET…


Başkanlar daha sonra Konacık Sanayi Sitesine giderek Konacık Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Şahin’e de plaket verdiler. Konacık Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Şahin ise, belediye başkanı Tosun’a ve Danacı’ya yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Esnaf Odası Başkanı Danacı generic Valtrex “Konacık yarımada da çok güzel bir yatırım yapmıştır. Yarımadadaki sanayi sitelerinin üstüne çıkarak rekor bir çalışmayla modern bir sanayi çıkarmıştır. Başından da söylüyorum Konacık belediyesi yaptığı işi uzun vadeli ve ileri doğru düşünerek yapıyor. Bizim Bodrum’daki sanayi sitesi sanayi siteliğini kaybetmiştir, artık orası sanayi sitesi değil, al sat yeri olmuştur. Buradaki sanayi sitesi daha başkalarına örnek olacak şekilde düşünülerek planlarla yapılmıştır, eksikleri varsa da elimizden geleni yapmaya hazırız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.