Bodrum Gündem

İzci Lideri Olmak İster misiniz?

Konacık Belediyesi, Konacık Pedasa Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği ile Muğla İzcilik Federasyonu işbirliğinde düzenlenen İzci Liderliği eğitimleri başladı.

İzci Lideri Olmak İster misiniz?
17.04.2011
0
A+
A-


 

purchase Viagra
 

İZCİ LİDERLİĞİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Konacık Belediyesi, Konacık Pedasa Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği ile Muğla İzcilik Federasyonu işbirliğinde düzenlenen “ İzci Liderliği” eğitimleri başladı.


Bodrum Gündem Haber


generic Retin-A

Konacık Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen eğitimin birinci gününde; Muğla İzcilik Federasyonu’ndan Uluslararası Lider Eğitimcisi İlker Cömert, Manisa İzcilik Federasyonu’ndan Uluslararası Lider Eğitimcisi Cengiz Erdener ve İzmir İzcilik Federasyonu’ndan Lider Eğitimcisi Yardımcısı Oğuz Göksen eğitim verdi.


Düzenlenen eğitime; Konacık Belediyesi Meclis Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Konacık Belde Başkanı Eczacı Burak Söğütlü, Konacık Pedasa Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği(KONKAD) Başkanı Dilek Nergiz ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Konacık Cahit Özvezneci İlköğretim Okulu Müdürü Emin Geçin ve öğretmenler, Konacık Belediye Personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.


İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan eğitimde buy Baclofen online Lider Eğitimcisi İlker Cömert ve Cengiz Erdener ile Lider Eğitimcisi Yardımcısı Oğuz Göksen tarafından katılanlara; izciliğin tanımı, izciliğin misyonu, izci andı, izci türesinin ne olduğu ve maddeleri, izcilik metotları, Türkiye’de ve Dünya’da izcilik tarihi konuları anlatıldı. Ayrıca liderler tarafından yaşanan olaylardan da örnekler verilirken, bir taraftan da gruplar oluşturulup, obalar kuruldu.

“İzci Liderliği” eğitim seminerinin, 16-17 Nisan 2011 tarihlerinde de devam edeceği öğrenildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.