Bodrum Gündem

Bodrum İsmi Televole İle Anılmamalı ..

Gümüşlük beldesinde her yıl organize edilen Klasik Müzik Festivali bu yıl 7. kez 24 Temmuz-8 Eylül tarihleri arasında Gümüşlük Eklisia Kilisesinde sanatseverlerle buluşacak.

Bodrum İsmi Televole İle Anılmamalı ..
12.05.2011
0
A+
A-


 
order colchicine
 

 

Bodrum İsmi Televole İle Anılmamalı …

                                                                        


Gümüşlük beldesinde her yıl organize edilen ‘Klasik Müzik Festivali’ bu yıl 7. kez 24 Temmuz-8 Eylül tarihleri arasında Gümüşlük Eklisia Kilisesinde sanatseverlerle buluşacak.


  Baclofen online


Bodrum Gündem Haber


Festival öncesinde The Marmara Otel’de bir araya gelen Bodrum Belediye Başkanı  Mehmet Kocadon, Festival Sanat Danışmanı Eren Levendoğlu ve Yarımada da bulunan Otel müdürleri fikir alışverişinde bulundular.


 


Bodrum Belediye Başkanı Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum’u  özellikle televole kültürü ile tanıtmak istemediklerini, bunun yerine 12 aya yayılmış klasik müzik konserleri ile Bodrum’u ön plana çıkartmak istediklerini ifade etti.  buy isotretinoin online Başkan Kocadon  yaz sezonunun en hareketli dönemleri olan Temmuz ve Ağustos ayları yerine  diğer aylarda bu tip sanat organizasyonları yapılması durumunda  katılım açısından çoğunluğu yakalayabileceklerini söyledi.


 


Toplantıya, Bodrum Belediye Başkanı DP’li Mehmet Kocadon’un yanı sıra, The Marmara Bodrum Genel Müdürü Nilüfer Çelik, Hilton Bodrum Genel Müdürü Levent Suyolcuoğlu, Rixos Bodrum Genel Müdürü Yusuf Çavdar, Grand Yazıcı Genel Müdürü Leyla Taşkın, Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Sanat Danışmanı Eren Levendoğlu ve Koordinatörü Lom Mutlu katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.