Bodrum Gündem

BOFADın Gençlik Şenliği..

Bodrum Folklor Araştırma ve Turizm Derneği (BOFAD) tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde gerçekleştirilen 2. BOFAD Müzeler Haftası ve Bodrum Gençlik Şenliği yoğun katılımla gerçekleşti.

BOFADın Gençlik Şenliği..
30.05.2011
0
A+
A-


 

 

 

 
Topamax 100 mg
BOFAD’ın Gençlik Şenliği…
generic Lithium

  Purchase Retin-A


 


Bodrum Folklor Araştırma ve Turizm Derneği (BOFAD) tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde  gerçekleştirilen  2. BOFAD Müzeler Haftası ve Bodrum Gençlik Şenliği yoğun katılımla gerçekleşti.


 


Bodrum Gündem Haber


BOFAD tarafından düzenlenen etkinlikte Türkiye’nin çeşitli yörelerinden halk oyunları sahnelendi. 2. BOFAD Müzeler Haftası ve  Bodrum Gençlik Şenliğine 5-17 yaş arası çocuklar ve gençler katıldı. 150 öğrencinin görev aldığı şenlikte Muğla. Trabzon, Aydın, Bodrum, Roman Havası, Artvin, Karadeniz oyunlarının sahnelendiği geceyi yaklaşık 750 kişi izledi. 2,5 saat süren gösteride Türkiye Şampiyonası’nda 2. olan Merkez Turgutreis İlköğretim Okulu Halk oyunları ekibine madalyalarını derneğin Onursal Başkanı Akın Fetvacı verdi.


 


BOFAD Başkanı Mehmet Dirin, Türk kültürünü yaşatmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, “ Türkiye kültür açısından mozaik gibi bir yapıya sahiptir. Her türlü kültürü içinde barındırıyor. Bizde BOFAD ekibi olarak gösterimize her yıl yeni bir halk oyununu ekleyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çocuklarımız da küçük yaşlarda sadece Bodrum  oyunlarını değil, diğer bölgelerinde oyunlarını öğrenmiş oluyor. Gençlerimize ve bizleri izlemeye gelen konuklarımıza ülkemizin kültürünü de tanıtıyoruz” dedi.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.