Bodrum Gündem

DÜNYA EGENİN GÜZELLİKLERİNİ GÖRECEK..

Bodrumda yapılan 13. CMAS Dünya Sualtı Fotoğraf Şampiyonasına katılan 25 ülkeden 45 milli ve profesyonel fotoğrafçı Bodrum açıklarında su altı doğa ve kültürel zenginlikleri görüntüledi.

DÜNYA EGENİN GÜZELLİKLERİNİ GÖRECEK..
30.05.2011
0
A+
A-

 

 

  Proscar order

SUALTI ZENGİNLİKLERİ HAYRAN BIRAKTI…

DÜNYA EGE’NİN GÜZELLİKLERİNİ GÖRECEK…

Bodrum’da yapılan 13. CMAS Dünya Sualtı Fotoğraf Şampiyonası’na katılan 25 ülkeden 45 milli ve profesyonel fotoğrafçı Bodrum açıklarında su altı doğa ve kültürel zenginlikleri görüntüledi.

Bodrum Gündem Haber

Federasyon Başkanı İnkilap Obruk “Dört yıl uğraştıktan sonra Türkiye’de yapmayı başardığımız dünya şampiyonası ülkemizin su altı güzelliklerini tüm dünyaya profesyoneller aracılığı ile tanıtacağı gibi yarışma iki ayrı televizyon kanalı ile dünyaya yayınlanacak ve bir ay boyunca uluslar arası dergilerde Ege su altı zenginliklerinden bahsedilecek. Hem tanıtım hemde milli takımın başarısı açısından önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz” dedi.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu ve Dünya Sualtı Federasyonu (CMAS) organizasyonu ile 26-31 mayıs tarihleri arasında Bodrum’da yapılmakta olan 13. CMAS Dünya Sualtı Fotoğraf Şampiyonasını Federasyon Başkanı İnkılap Obruk, Dünya Sualktı Sporları Federasyon 2. Başkanı Macar Dr. Nyiri İvan, İspanya Federasyon Başkanı Xiver Duran, Kore Federasyon Başkanı Byung Doo Lee’de izliyor. Yarışmada 25 ülkeden 45 sporcu mücadele edecek. Yarışmada Türk Mili Takımını Orhan Aytür, Asım Dumlu, Birkan Babakol ve Kerim Sabuncuoğlu  temsil edecek.

Order Retin-A online BU CANLILAR BODRUM KOYLARINDA…

Geçtiğimiz yıllada yapılan dünya şampiyonası’nda 3. olan ve bugün yaptığı su altı fotoğraf çekimlerinde Karaada koylarında ilginç ve bugüne kadar ender görülen su altı canlıların fotoğraflarını çeken Orhan Aytür yaptığı açıklamada “Dünyada 26 yıldır, Türkiye’de ise 2005 yılından bu yana yapılan bu yarışma Türkiye’nin su altı zenginliklerini ve güzelliklerini tanıtmak için çok iyi bir fırsat. Türk sporcuları ile birlikte katıldığımız son iki yarışmalarda hep iyi derecelerle döndük.Bu kezde evimizde yapılan bu yarışmada milli takım olarak en iyi dereceyi elde ederek ülkemize çifte mutluluk yaşatmak istiyoruz” dedi.

Dünyanın ünlü fotoğrafçılarının 20-30 metre derinlikte çekim için yaptığı dalışları günübirlik turlara çıkan yerli ve yabancı turistlerde ilgi ile izledi.
BODRUM’UN SU ALTI GÜZELLİKLERİNİ DÜNYA TANIYACAK…

Kara ada ve Haremtan Boğazı açıklarında bugün başlayan yarışma öncesinde Türk milli takımı sporcularına başarılar dileyen ve sporcularla birlikte Bıçakçı koyunda dalış yapan federasyon başkanı Obruk ise “Dört yıl uğraştıktan sonra Türkiye’de yapmayı başardığımız dünya şampiyonası ülkemizin su altı güzelliklerini tüm dünyaya profesyoneller aracılığı ile tanıtacağı gibi yarışma iki ayrı televizyon kanalı ile dünyaya yayınlanacak ve bir ay boyunca uluslar arası dergilerde Ege su altı zenginliklerinden bahsedilecek. Hem tanıtım hem de milli takımın başarısı açısından önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz” dedi.

order misoprostol

Şampiyonada 30 mayıs pazartesi akşamı su altının tüm güzelliklerini yansıtan sporcuların çektiği fotoğraflar Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi’nde slayt gösterisi ile halka açık olarak gösterilecek, aynı akşam madalya töreni düzenlenecek.

TSSF Başkanı İnkilap Obruk yaptığı açıklamada “Bodrum’da yapacağımız uluslar arası organizasyon hem turizm bölgesinin tanıtımında hemde federasyon olarak bu tür organizasyonlardaki tecrübemizin artması açısından iyi olacak. Bodrum ve Gökova ‘nın cennet koylarının su altı güzellikleri profesyonel fotoğrafçılarla tüm dünyaya tanıtılacak. Bu şampiyonada İtalya ve İspanya gibi rakiplerimizle mücadele ederek birinciliği elde etmeye çalışacağı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.