Bodrum Gündem

HEPAR Üçüncü Parti Olacak..

12 Haziran 2011 seçimlerine sayılı günler kala HEPAR Muğla 1.sıra Milletvekili adayı Aynur GENÇ seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

HEPAR Üçüncü Parti Olacak..
06.06.2011
0
A+
A-

 


 


HEPAR Üçüncü Parti Olacak…


12 Haziran 2011 seçimlerine sayılı günler kala HEPAR Muğla 1.sıra Milletvekili adayı Aynur GENÇ seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


Bodrum Gündem Haber Cheap Lamisil


HEPAR Muğla 1. sıra Milletvekili adayı Aynur Genç ile çalışmalarının sürdüğü Bodrum’da Mumcular  ve civar köylerde ev eve dolaşıyor. Aynur Genç Muğla İl ve İlçe Teşkilatları olarak seçim sürecinden çok önce çalışmalarımıza başladığını ifade ederek; “11 Haziran’ın son saatlerine kadar da devam edeceğiz. 01-05 Haziran tarihleri arasında Ören Beldesi, Dalaman ve Dalyan beldeleri, Fethiye İlçesi ve köyleri son olarak da Muğla Merkezi ve köylerinde seçim gezi ve ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Şu anda gördüğünüz gibi pilot bölge ilan ettiğimiz Mumcular ve civar köylerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi buy Clonidine .
Hepar’ın ziyaret ettiğimiz yerlerde Genel Başkan Pamukoğlu’yu herkesin bildiğini kaydeden Genç “Pamukoğlu için herkes dürüstlüğünden ve adamlığından emin, fakat insanların zihnine muhalefet partileri tarafından barajı geçemeyecek partilere oy verirseniz AKP’ye yarayacak deniliyor. Halbuki dördüncü bir parti meclise girmedikçe AKP’nin tek başına iktidar olmasının engellenemeyeceğini anlamıyorlar.” Dedi.

Muhalefetin başarız olmasını ileriyi göremedikleri için olduğunu iddia eden Genç “Biz bunu anlatıyoruz insanımıza” dedi. Genç açıklamasının devamında şunlara değindi; “İktidar partisi tır dolusu elektronik eşya dağıtıyor bazı bölgelerde bunlara şahit oluyoruz.Ama halkı kandıramayacaklar bu sefer,çünkü halk anlamış olanı biteni.Özellikle köylülerimiz çok şikayetçi mevcut iktidar partisinden, köylerde genç kalmamış yüz evden kırkı boş yani terk edilmiş,hayvancılık zaten bitmiş tarım derseniz bir tek zeytin kalmış ellerinde onu da satamıyorlar çünkü ürün fazla talep az.Arıcılık can çekişiyor onlarda zeytin üreticisi gibi aynı dert ile boğuşuyor.Yani köylümüz perişan ve parasız,boş boş kahvelerde oturuyorlar bu insanlar.Ana muhalefet ve iktidar partisi de bu muhtaç insanlardan oylarını satın almak için para dağıtıyor.Onlara söylüyoruz sizlerden aldıkları vergilerle sizden oyunuzu satın almaya kalkıyorlar diye.Düşünemeyen sıkıntı ve zorluk içinde bir toplum işlerine geliyor bunların,bu arada Anayasayı değiştirip Cumhuriyetin temeli olan maddeleri ortadan kaldıracaklar,yani Cumhuriyet düşmanlığı yapıyor iktidardaki parti.Muhalefet partisi de kürkçe afişler yaptırıyor Güneydoğu bölgesinde özerklik vaad ediyor.Oradaki insanımıza da sömürmekten başka hiçbir anlam taşımıyor aslında bu vaad’ler.’’


Aynur Genç’e HEPAR olarak barajı geçerek meclise girebilecek misiniz sorusuna‘’ Bizim hiçbir şüphemiz yok hatta üçüncü parti olarak bile seçim sürecini tamamlayabiliriz. Meclise girip etkin bir muhalefet yapacağız. Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’’diyerek cevapladı. Generic Viagra

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.