Bodrum Gündem

Bodrumu Karatede Kimse Tutamıyor..

26 Ülkeden 221 spor kulübü ve 2200 sporcunun katıldığı Dünya Shotokan Karate şampiyonası 1-3 temmuz tarihinde Rusya nın Moskova şehrinde yapıldı.

Bodrumu Karatede Kimse Tutamıyor..
07.07.2011
0
A+
A-

 

buy Robaxin online
 

 

 

Bodrum’u Karatede Kimse Tutamıyor…

 


26 Ülkeden 221 spor  kulübü ve 2200 sporcunun katıldığı Dünya Shotokan Karate şampiyonası 1-3 temmuz tarihinde Rusya nın Moskova şehrinde yapıldı.


  buy plan-b


Bodrum Gündem Haber


Şampiyonaya Bodrum Belediyesi spor kulübünü temsilen katılan Bodruml’lu karateciler Fırat Çetin ve Efe Bestelci büyük bir başarı elde etti.  11 yaş grubunda yarışan Fırat Çetin arka arkaya yaptığı yedi yarışmayı kazanarak birinci olarak altın madalya kazandı . 12 yaş grubunda yarışan Efe Bestelci ise yaptıgı altı yarışmayı kazandı, final maçında yenilerek ikinci oldu ve gümüş madalya kazandı.

Fluoxetine price

Türkiye den Türkiye Karate Milli takımın da katıldığı bu büyük şampiyona sonrasında Türkiye Karate Federasyonu Başkanı  Esat Delihasan başarılı olan Bodrumsporlu karatecileri tek tek tebrik etti .


 


Esat Delihasan “ Şampiyonaya milli takım olarak tam kadro katıldık , bizim iznimizle şampiyonaya Bodrumdan katılan  Fırat ve Efe kardeşlerimizin başarısı bizi çok gururlandırdı .Federasyon olarak  katıldiğımız çeşitli uluslar arası şampiyonalara bu kardeşlerimizde katılıyorlar ve her gittikleri şampiyonada  ülkemizin ve Bodrumun adını en iyi şekilde temsil ediyorlar. Onların bu başarılarını milli takım çağına geldiklerinde de devam ettireceklerini düşünüyorum , onları yetiştiren ve onlara her türlü desteği sağlayan antrenörlerinide ayrıca kutluyorum”  dedi.  Sporcuların antrenörü Fatih Uzunlulu ise “Çok iyi hazırlandığımız Dünya şampiyonasından başarı ile dönmenin gururunu yaşıyorum, çalışmanın ve azmin neler yapabileceğini sporcularım bir kez daha gösterdiler” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.