Bodrum Gündem

ÇYDD Çocukları Eğlenerek Öğrenmeye Devam Ediyorlar..

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesinin Eğlenerek Öğrenelim yaz okulu öğrencileri, Bodrum Belediyesi Kademesi Sera Bölümüne bir ziyaret gerçekleştirdi.

ÇYDD Çocukları Eğlenerek Öğrenmeye Devam Ediyorlar..
15.07.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

 

ÇYDD Çocukları

misoprostol buy online Eğlenerek Öğrenmeye Devam Ediyorlar…


 


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi’nin “Eğlenerek Öğrenelim” yaz okulu öğrencileri, Bodrum Belediyesi Kademesi Sera Bölümüne bir ziyaret gerçekleştirdi.


 


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesinin bu yılki “Eğlenerek Öğrenelim” yaz okulunda katılımcı çocuk sayısı 120’ye ulaşmış durumda. Derneğin Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı” Bu yıl yaz okulumuza hem katılım oldukça fazla, hem de sponsor sıkıntısı çekmedik. Bodrum Belediyesi başta olmak üzere, turizm işletmeleri ve diğer firmalar bu sene bizi yalnız bırakmadı. Bizim çocuklar için hazırladığımız bütün projelerimiz Bodrum’lulardan destek gördü. Bu açıdan çok şanslıyız. Bu gün de çocuklarımızın bir gurubuyla Bodrum Belediyesi Kademesinde yer alan seraya, diğer gurubuyla da Torba’da yer alan yine Belediyeye ait hayvan barınağına geziler düzenledik. Çocuklarımızın yanı başlarındaki hayatla tanışmalarını sağlamaya çalışıyoruz” dedi.  


 


cheap Baclofen

 


Gezi sırasında Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Peyzaj Mimarı Benian Bilgi, Peyzaj Mimarı Zehra Ertürk, Peyzaj Mimarı Ersin Dargan   peyzaj mimarlığı, seracılık, bitkiler hakkında çocuklara çeşitli bilgiler verdiler. Daha sonra çocuklar merak ettikleri konular hakkında  ( saksıların dibine çay (dem) dökülmesi normal mi? Can suyu nedir? Bodrum’daki park ve bahçelerde neden gölgelik alan yok? Çocuk parklarında neden oturma bankları yok? Ağaç ve çiçekleri günün hangi saatinde sulamak doğru? Peyzaj mimarlığı ne demek?) çeşitli sorular yöneltti. Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Benian Bilgi  yapılan ziyaretten ve çocukların konu hakkında sordukları sorulardan  memnun olduklarını  ifade etti.  Park ve bahçelere bank koyamamalarının nedeninin geceleri istenmeyen kişilerce yatacak yer olarak kullanılmasını gösteren Benian Bilgi ” Bu duruma en kısa sürede çözüm bulmak üzere, yeni bir bank çeşidi için çalışmalarımızı hızlandırıyoruz ” diyerek çocuklara müjdeyi verdi.


 

get methotrexate

 

Sera ziyareti sırasında küçük saksılara kendi elleriyle çiçek diken çocuklara günün hatırası olarak diktikleri çiçekler hediye edildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.