Bodrum Gündem

Turgutreiste Yol Çalışması

Turgutreis Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ve sathi kaplama çalışmalarına Turgut Özal Caddesinde başladı.

Turgutreiste Yol Çalışması

 Turgutreis Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ve sathi kaplama çalışmalarına Turgut Özal Caddesi`nde başladı.

 

Bodrum Gündem Haber

Turgut Özal caddesinin tamamını kapsayacak olan sathi kaplama çalışmalarıyla ilgili ihalenin 4 temmuz 2011 tarihinde yapıldığı bildirildi. Daha önce Bahçelievler Mahallesi ve Gümüşlük Caddesi′nde tamamlanan çalışmaların Turgut Özal Caddesi′nde başladığı öğrenildi.

 

DSİ tarafından başlatılan Yarımada Acil İçme suyu projesi çalışmalarının sona ermesiyle asfalt ve sathi kaplama çalışmalarına hız verildiği, 4.600 m3 stabilize malzeme ile yolların kot düzenlemelerinin yapıldığı öğrenildi. Kot düzenlemelerinin ardından 3.200 m alanı kapsayacak olan çalışmalarda 46.000 m2 sathi kaplama asfalt kullanılacağı ve çalışmaların temmuz ayı sonuna kadar devam edeceği bildirildi.

 

Yolların asfaltlandıktan sonra çok güzel olduğunu belirten vatandaşlar ise “Yolların yapılması bizleri çok memnun etti, emeği geçen herkese ve Turgutreis Belediyesine teşekkür ediyoruz” dediler.

Yorumlar

  1. Ahmet dedi ki:

    Turgutreisten akyarlara kadar yollar çalışma halinde bugün 8 haziran ve kzilmis yollar duruyor hareket yok belediyenin Allah belasını versin her yıl böyle ama bu yıl bu zamana kadar kalması saçmalık ötesi