Bodrum Gündem

Universal Hospital 10. yaşında…

Universal Group hizmet veren Universal Hospital Bodrum, 10. yılını düzenledikleri kokteyl ile kutladı.

Universal Hospital 10. yaşında…
29.07.2011
0
A+
A-


 

 

 

Universal Hospital 10. yaşında.

Universal Group hizmet veren Universal Hospital Bodrum, 10. yılını düzenledikleri kokteyl ile kutladı. Bodrum’da 350 bin yerli ve yabancı hastayı sağlığına kavuşturan hastanede, yönetim kurulu üyeleri ve hastane personeli birlikte 10. yıl pastasını kesti. 

Gastrointestinal

order Albendazole online Bodrum Gündem Haber


Türkiye’de önemli sağlık kuruluşlarından, Universal Hospital Gruop bünyesinde hizmet veren Universal Hospital Bodrum 10. yılını kutladı. Hastanede düzenlenen kokteyle, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Şinasi Altıner, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Ortakent Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Yalıkavak Belediye Başkan Vekili Nevcihan Özcan, hastane personeli, yarımadada görev yapan doktorlar ve çok sayıda konuk katıldı.






Bodrumlulara, yerli ve yabancı turistlere en iyi sağlık hizmetini sunmak için çalışmalarını sürdüren ve her yıl klinik hizmetlerine bir yenisini ekleyen Üniversal Hospital Bodrum’da, 10 yılda yaklaşık 350 bin hastaya müdahale edildi. Uzman doktor kadrosu ve  hastane personeli ile hastaların ve yakınlarının memnuniyeti için çalışmalarını aynı kalite sürdürerek, Bodrumlulara güven vermeye devam edeceği belirtildi.

Kokteylde Universal Hospital Bodrum Yönetim Kurulu Üyesi Mebrure Alp, Başhekim Prof. Dr. Ahmet Rağıp Hamulu, Genel Müdür Yunus Türker ve İcra Kurulu Üyeleri Genel Cerrah Op. Dr. Birol Esen ve Beyin Cerrahı Op. Dr. Ahmet Nur Tural ve davetlilerle birlikte 10. yıl pastası kesildi.


Hastane yönetimi tarafından uzman doktor kadrosu ve hastane personeli ile hastaların ve yakınlarının memnuniyeti için çalışmalarını aynı kalite de sürdürerek, Bodrumlulara güven vermeye devam edeceği belirtildi.

Zithromax online
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.