Bodrum Gündem

Ali Rıza Uysal İstifa Etti..

Geçtiğimiz günlerde yapılan Bodrum Belediye Meclisi Olağanüstü meclis toplantısında imar komisyonundan istifa edeceğini belirten Demokrat Partili Meclis Üyesi Ali Rıza Uysal istifasını Belediye Başkanlığına sundu.

Ali Rıza Uysal İstifa Etti..
11.08.2011
0
A+
A-


 

  

 

Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Ali Rıza Uysal İmar Komisyonundaki görevinden istifa etti.

Ali Rıza Uysal İstifa Etti…


buy Cialis online

Geçtiğimiz günlerde yapılan Bodrum Belediye Meclisi Olağanüstü meclis toplantısında imar komisyonundan istifa edeceğini belirten Demokrat Partili Meclis Üyesi Ali Rıza Uysal istifasını Belediye Başkanlığına sundu order Propranolol online .


 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
İstifa metnini faks yoluyla gazeteleri ile paylaşan Uysal, istifa yazısında şunları kaydetti.
“Torba imar planlarının 2. ve 3. etap itirazlarının görüşüldüğü toplantı yaklaşık 5 buçuk saat sürmüş ve genelde her katılımcı görüş birliğine varmıştır. Ancak CHP′li üyeler, konuları yerinde inceleme isteklerine bağlı olarak ilgili imar paftasının bir kopyası ile itiraz özetleri alınmış ve kesin kararlarını bilahare vereceklerini söyleyip ayrılmışlardır. Aradan 16 gün geçtikten sonra meclis toplantısından sadece 1 saat önce ve komisyon üyesi olarak şahsıma gösterilmeden imar komisyonunun görüşü olarak imar müdürlüğüne verilmiştir. Aldıkları kararlar konusunda en ufak bir bilgi sahibi olamadım. Alınan kararlar CHP Parti gurunun da değiştirilmiştir. Belediye meclisi iç tüzüğü gereğince gerek belediye meclisi toplantıları gerekse belediye meclis komisyonlarının toplantıları ancak belediye içerisinde yapılabilir. Belediye dışında bu toplantıların yapılması yasal olarak mümkün değildir. Komisyonda verilmesi gereken kararların parti merkezinde veriliyor olması durumunun kabul edilemez olduğu ve bu şekilde çalışmanın hem ahlaklı hem yararlı olmayacağını düşünerek imar komisyonu üyeliğinden istifa ediyorum”
cheap albuterol
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.