Bodrum Gündem

Bodrum Kaymakamlığından Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Yemeği.. (VİDEO HABER)

Bodrum Kaymakamlığı Şehit yakınları ve Gazilere Diamond Otelde iftar yemeği verdi.

Bodrum Kaymakamlığından Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Yemeği.. (VİDEO HABER)
20.08.2011
0
A+
A-

 

 

 

 

Bodrum Kaymakamlığından Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Yemeği…

Bodrum Kaymakamlığı Şehit yakınları ve Gazilere Diamond Otel’de iftar yemeği verdi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir ev sahipliğinde Bodrum’da yaşayan şehit yakınları ve Gazilere Dıamond Otelde iftar yemeği verildi. İftar Yemeğine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, Yalıkavak Belediye Başkanı Vekili Nevcihan Özcan, Göltürkbükü Belediye Başkanı Vekili Mehmet Özcan, Bodrum Müftüsü Mehmet Yiğit, Bodrum Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr.Oğuz Şahin, Bodrum Malmüdürü Hüseyin Görür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, Gaziler Derneği Başkanı Hasan Külcü, Kaymakamlık Yazı İşleri Şefi ve Şehit Mustafa Alphan’ın ablası Nalan Özdamar, Kaymakamlık memuresi ve Şehit Barış Akay’ın ablası Özlem Alpu ile kaymakamlık personeli, Şehit aileleri, gaziler ve gazeteciler katıldılar.  

Bodrum Kaymakamının iftara katılan şehit aileleri ve gaziler yaptığı kısa konuşmada order Vermox online “Mübarek ramazan ayında sizler ile birlikte olmak istedik. Sizler Devlete ve Türk Milletine bırakılmış emanetlersiniz. Bizlerin başımızın tacısınız. Sizlerin acıları bizlerin acıları, sizlerin sıkıntıları bizlerin sıkıntılarıdır. Bu gün millet olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Her dönem zordu ama son dönem daha da zorlaştı. Ama şunu da biliyorum ki, en küçüğünden en büyüğüne bu vatan için her şeyimizi vermeye hazırız. Bu millet dün olduğu gibi bu günde birliktedir, birdir, bir olacaktır” dedi.

Bodrum müftüsü Mehmet Yiğit tarafından yapılan sofra duasının ardından iftar yemeği sona erdi.

Gazileri Bir Gün Değil, Her Zaman Hatırlayın…

Kaymakamlık tarafından Şehit Aileleri ve Gazilere verilen iftar yemeğinde görüşlerini aldığımız Gaziler Derneği Şube Başkanı Hasan Külcü, zaman zaman Kaymakam ve belediye başkanlarının bu şekilde bizleri hatırlamalarından dolayı mutlu olduklarını ve son günlerdeki şehit haberlerinde boğazlarının düğümlendiğini ifade ederek “Mübarek Ramazan ayında teröristlerin katliamına çok üzülüyoruz. Teröre lanet diyoruz. Umut ediyorum bu hain tuzakları yapanlar gereken cezayı bulurlar” dedi.

get Valtrex

Gaziler Asgari Ücretin Altında Maaş Alıyorlar…

Bodrum Gaziler Derneği Şube Başkanı Hasan Külcü gazilerin sorunlarının olduğunu ve bu konuda devletin biraz destek vermesi gerektiğini vurgulayarak Vermox without prescription “Devletimiz Gazilere ve Şehit ailelerine gereken yardımları yapıyor ama bazen devletin yoğunluğundan dolayı aksamalar oluyor. Bunu saklayamayız. Bunları belirtip bu aksaklıkları gidermeye çalışıyoruz. Artık bizler belli yaşlara geldik 60 ile 80 yaşlarında gazilerimiz. Bir çoğu çalışamıyor, genelde madi durumları sıkışık. Devletin verdiği haklardan yeterince yararlanamıyorlar. Eğer yetkililerimiz hatta yerel yönetimlerimizde bunlara katkı sağlarsa gazileri biraz hatırlarlarsa nefes alırlar. Asgari ücretin altında bir gelirleri var. Biraz sitem etmiş oluyorum ama durum bu. Her şey devletten beklenemez, ama belediyelerde biraz katkı sağlayabilirse daha iyi olacak” dedi. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.