Bodrum Gündem

BALE FESTİVALİNDE SON GÖSTERİ MÜTHİŞTİ.

9. Bodrum Uluslar arası Bale Festivalinin son gösterisi olan Los Vivancos Seven Brothers Bodrum kalesini dolduran sanat sevenleri adeta büyüledi.

BALE FESTİVALİNDE SON GÖSTERİ MÜTHİŞTİ.
02.09.2011
0
A+
A-


 
buy Dapoxetine online
 

 

BALE FESTİVALİNDE SON GÖSTERİ cheap esomeprazole
Furosemide online

“LOS VIVANCOS  SEVEN BROTHERS”  MÜTHİŞTİ.


 


Dilek Cebeci/Bodrum Gündem


9. Bodrum Uluslar arası Bale Festivalinin son gösterisi olan “ Los Vivancos Seven Brothers” Bodrum kalesini dolduran sanat sevenleri adeta büyüledi.


 


Topluluk  üyeleri daha çocukken bile yılda bir kez aile üyelerine dans ederek müzik aletleri çalarak ve akrobasi hareketleri yaparak tam zamanlı bir gösteri yaparlardı ve gençlik yıllarında Hollanda, Belçika, Londra, Quebec, İngiliz Kolombiyası , Fransa, İspanya gibi dünyanın çok farklı ülkelerinde gösteri yaptılar. Ancak Barcelona Profesyonel Dans konservatuarından mezun olur olmaz Vivancos kardeşlerin her biri kendi yolunda yürüyüp bağımsız olarak mümkün olan en fazla mesleki deneyimini kazanmaya karar verdi. Birlikte dans etmeden önce kendi bireysel zaferlerini kazanmak istiyorlardı Ve kazandılar da.


2004 yılının sonlarına doğru kardeşler yeniden birleşti  ve kendi Flamenko dans toplulukları olan “Los Vivancos’u kurdular. Şubat 2006 tarihinde Paris’te Uluslararası TV programı “le Plus Gand Cabaret Du Monde” de inanılmaz bir başarıya imza attılar. Sanatsal başarılarından dolayı Haziran 2006 da “Festival de Musica Danza de Menicasim” organizasyonunun yıldız gösterisini yaptılar. Paris’te Aralık 2005-Şubat  2006 arasında 18.000 koltuk kapasiteli Paris Avant L’ombre tarihinin en büyük kapalı olan prodüksiyonunu gerçekleştirdiler.


 


Ağustos başlarından  Eylül 2006 ya kadar Kanada’ya gittiler ve Alberta’ya  geçerek 100.000 den fazla insanın akın ettiği ünlü “Expo Latino 2006” da İspanya’yı temsil ettiler. Çalışmaları çok sayıda ödüle layık görüldü.


 


2006 yılında yapılan 6. Bodrum Uluslararası bale festivalinde de bir gösteri yapan Los Vivancos Bodrumda 2 gösteri daha yapacak.



 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.