Bodrum Gündem

Bodrum Şarap Günlerinde 140 Çeşit Şarap Tadıldı..

Milta Marinada düzenlenen 1.Bodrum Şarap Günleri turizmci, eğlence mekanı sahipleri ve şarap tutkunlarının akınına uğradı.

Bodrum Şarap Günlerinde 140 Çeşit Şarap Tadıldı..
05.09.2011
0
A+
A-


 

 

 

generic Lithium
Bodrum Şarap Günlerinde

140 Çeşit Şarap Tadıldı…

Milta Marina’da düzenlenen “1.Bodrum Şarap Günleri” turizmci, eğlence mekanı sahipleri ve şarap tutkunlarının akınına uğradı. buy Cialis online


Buy Levitra Bodrum Gündem Haber


Butik şarap üreticilerinin ürettiği şarapları üç günde yaklaşık 5 bin kişi tattı. Milta Marina ve Vinovasyon Şarap tarafından düzenlenen “1.Bodrum Şarap Günleri” ne, Büyülübağ, Chateau Nuzun, Doluca, Kavaklıdere, Kayra, Sevilen,  Umurbey, Urla, Vinkara, Vinoluş ve Yazgan firmaları 140 çeşit ürün ile katıldı.


Etkinliğin açılışını Milta. Marina Genel Müdürü  Ömer Karacalar, halkla ilişkiler sorumlusu Nihan Uğurlu, Vinovasyon şirketi yönetim kurulu başkanı Şakir Akışık, yönetim kurulu üyesi Perran Arıbal birlikte yaptı.


1-3 Eylül tarihleri arasında düzenlenen şarap etkinliğinde ücretsiz dağıtılan şaraplardan 5 bin kişi tattı, eğlence ve otel sektörü temsilcileri ile şarap tutkunları istedikleri şarapları satın alma fırsatı buldu. Etkinlikte şarap konulu seminer ve söyleşilerde şarabın yapımı ve üzüm bağları hakkında tüketiciye bilgi verildiğini belirten Akışık “Amacımız ciddi şarap tüketiminin olduğu Bodrum’da şato tipi bağcılık yapan ve butik tipi şarap üretilen şarapları turizmci ve şarap tutkunları ile buluşturmaktı, şarap tutkunlarının etkinliğe gösterdiği ilgi büyük oldu” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.