Bodrum Gündem

Yaz Spor Etkinlikleri Bitti…

Bodrum Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezinin birlikte düzenlediği 2011 Yaz Spor Etkinlikleri sona erdi.

Yaz Spor Etkinlikleri Bitti…
05.09.2011
0
A+
A-


 
levonorgestrel price
 

 

YAZ SPOR ETKİNLİKLERİ BİTTİ

Bodrum Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi’nin birlikte düzenlediği 2011 Yaz Spor Etkinlikleri sona erdi.


Bodrum Gündem Haber


Yüzme, basketbol, voleybol, futbol, tenis, masa tenisi ve satranç öğrenmek veya geliştirmek için 1 Temmuz 2011’de Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda başlayan yaz spor etkinliklerine 667 çocuk katıldı. Yüzme dışında tüm branşların ücretsiz olduğu etkinlikte dersleri konularında sertifikalı öğretmenler verdi. 


Kapanış törenine katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptığı konuşmada çocuklara ne kadar önem verdiğinin herkes tarafından bilindiğini söyledi ve onlara hizmete devam edeceğinin sözünü verdi. Yaz Spor Etkinlikleri kapanış töreninde bulunan ve II. Su Topu Şenliği’nde 3. olan Bodrum Belediyesi takımı, kazandıkları kupayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a verdiler. Bodrum Belediyesi Su Topu Takımı’nı başarılarından dolayı kutlayan ve antrenör Boğaç Sülün’ü tebrik eden Başkan Kocadon “İlk defa kendi verdiğim kupayı geri alıyorum” dedi.


Daha sonra 2011 Yaz Spor Etkinlikleri’ne katılan tüm çocuklara katılım belgesi verildi, tişört, çanta ve şapka hediye edildi. Erectile Dysfunction


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 2011 Yaz Spor Etkinlikleri’nde görev alan tüm öğretmenlere Gümbet Cafe’de bir yemek vererek teşekkür etti.













treating acne




Yorumlar

  1. erol dedi ki:

    bu tip yaz okulları her ilimizde olması gerekli