Bodrum Gündem

Otelinizin Fotoğrafı Uçaktan Çekilsin İster misiniz?

Bodrumda yayıncılık hizmeti veren Derin Ajans Otellere ve Emlakçılara yönelik havadan fotoğraf ve görüntü çekim hizmeti veriyor.

Otelinizin Fotoğrafı Uçaktan Çekilsin İster misiniz?
30.09.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


Otelinizin Fotoğrafı


buy Accutane online
Uçaktan Çekilsin İster misiniz? Order Clonidine Online

Bodrum’da yayıncılık hizmeti veren Derin Ajans Otellere ve Emlakçılara yönelik havadan fotoğraf ve görüntü çekim hizmeti veriyor.


Bodrum Gündem Haber


Satış veya tanıtım amaçlı olarak otel, site veya bölgelerin havadan uçaklar ile çekimini yapılması son dönemlerde yaygın olarak tercih ediliyor. Bu konuda yayıncılık dışında bu hizmeti veren Derin Ajans siparişlere yetişemiyor. Ajans yetkilileri bu konuda Bodrum’da büyük bir talep olduğunu, düşünüldüğü kadar da maliyetli bir iş olmadığının altını çiziyorlar.


Bodrum’da havadan fotoğraf ve görüntü çekim hizmeti veren “Derin Ajans” Oteller, Emlakçılar ve konut sitelerinden taleplerin olduğunu kaydediyorlar.





Geniş Alanların Yada Site, Otel gibi Özel Alanların Görüntü ve Fotoğraflarını Çekiyorlar…
Order Viagra Gold

Hava fotoğrafçılığı yapmanın birçok yolu olduğunu, ama temel olarak alçak irtifa hava fotoğrafçılığı ve yüksek irtifa hava fotoğrafçılığı olarak ikiye ayrıldığını bilgisini veren Ajans Derin Yöneticisi Ethem Dural şunları söyledi; “Çekilecek fotoğrafın ve mekanın özelliğine göre max. 100 m. ye kadar yükselip istenilen görüntüler elde ediliyor. Yüksek irtifadan alınan fotoğraflarda daha geniş alanlar fotoğraflanabilirken, detay fotoğraflar da çekilebiliyor. Bu hafta birkaç otel için özel donanımlı uçağımız geliyor. Beklediğimizin üzerinde bir talep var. Bu nedenle sürekli burada bulunacak bir çekim uçağı için çalışmalarımız sürmekte”


Otel, arazi veya bölgelerin havadan fotoğrafları veya görüntüleri, özel donanımlı uçaklar ile çok özel fotoğraf makine ve kameralar kullanarak yapılıyor.


Başvuru için: 0252-382 75 49

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.