Bodrum Gündem

Birbirimizin Yüzüne Bakacağız

Birbirimizin Yüzüne Bakacağız
10.01.2012
0
A+
A-

 Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bodrum Belediyesi Mahfel?de organize ettiği kahvaltıda  basın mensuplarıyla bir araya geldi.  

Lasix no prescription Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Heart Disease

Belediyede Birim Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Kocadon, birim müdürlerini özellikle kahvaltıya çağırdığını, basın mensubu arkadaşların sorularının direk birim müdürleri tarafından detaylı olarak cevaplanması adına  böyle bir şey yapıldığını söyledi.

Purchase Retin-A Birbirimizin Yüzüne Bakacağız?

Haber ya da iş yaparken kimseyi kırmamak gerektiğini ifade eden Kocadon? Bodrum küçük bir yer. Bir haber ya da iş yapacağız diye birbirimizi kırmanın bir anlamı yok. Siyaset ve particilik Bodrum?dakilerin geçim kaynağı değil. Bu konuda Türkiye?ye örnek olacak bir yerdeyiz. Beyin ve bedenen büyük bir performans sarf ederek haber ulaştırma gayretlerinizden dolayı sizleri hakikaten taktir ediyorum. Sizler anında olay yerine ulaşıyorsunuz bunları kaydedip haber yapıyorsunuz . Bunların emek olarak size ne kadar döndüğüne  baktığımızda maalesef size o kadar büyük bir dönüşü yok. Sizler bu mücadele ile bizlere de rahat nefes aldırırsınız. Bazen bizler bile düşüncelerimizi çok rahat söyleyemiyoruz. Hepinizin gazeteciler günü kutlu olsun? dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.