Bodrum Gündem

Reklam Alanları İki Milyon Yüz Bine İhale Edildi…

Reklam Alanları İki Milyon Yüz Bine İhale Edildi…
08.03.2012
0
A+
A-

Bodrum Belediyesi, daha önce Gıda A.Ş. tarafından yapılan Reklam Alanlarını ihaleye çıkartı. İhale İki milyon yüz bin lira gibi bir ücretle Mersin Aksel Yayıncılık Ltd.Şti. tarafından kazanıldı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Indocin Retin-A without prescription Buy Toradol online

Bugün Açık Teklif usulü ile gerçekleştirilen ihaleye beş firma iştirak etti. Wall firması ihale başlangıcında çekildiğini bildirerek salondan ayrıldı. İhale daha sonra Artı Reklam, Aksel, Çağdaş Aşiyan Reklamcılık ve Gündem Matbaacılık arasında çekişmeli bir şekilde devam etti. İhaleyi en yüksek teklifi veren Mersinli Aksel Yayıncılık firması iki milyon yüz bin lirayla kazandı.

İhalenin basına açık olduğu duyurulmasına rağmen, basına kapalı olarak gerçekleştirildi. İhale bir milyon Lirayla başladı. İhale bitimininde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bodrum Belediye Başkan Vekili Halit Özkaplan, ihale sonucunun Bodrum için oldukça iyi bir rakamla son bulduğunu ve bundan memnun olduklarını kaydetti.

Dijiboardların ihale dışı bırakıldığı ve Aksel firmasının beş yıllığına imzaladığı anlaşmada  ; 15 Megalight, 80 Raket (bunların 70 tanesi hazır, kalan 10 tanesi sonradan eklenecek), 150 billboard (100 tanesi hazır), ve 70 durağı (40 tanesi hazır) kullanacak.  Beş yıllığına imzalanan anlaşmada Bodrum Belediyesine iki milyon yüz bin lira?lık ödeme, biri peşin 3 taksit şeklinde yapılacak. İkinci yıldan itibaren ödemeler aylık olarak tahsil edilecek.

Reklam Alanlarının İhale öncesinde Wall firması hukuksal bir süreç başlatmıştı. Firmanın bu süreci devam ettireceği bildirildi.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.