Bodrum Gündem

CHP İlçe Kongresi Başladı…

CHP İlçe Kongresi Başladı…
08.04.2012
0
A+
A-

CHP Bodrum İlçe Kongresi 11?de başlaması duyurulmasına karşın yaklaşık bir saat gecikme ile başladı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Cialis without prescription Buy Prozac albuterol price CHP Bodrum İlçe Kongresine Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül Yönetim Kurulu üyeleri Cumhur Kısa, Mehmet Akbaba, Çiğdem Demiralp, Mehmet Sinop ve Mustafa usludan oluşan kalabalık bir heyetle katılırken, MHP Başkan Asım Başaran ve Yönetim Kurulu üyesi Haşim Işık ile birlikte katıldı.

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan kongrenin en başında salona gelenlerdi. Salonun önünde seçmenleri ile tek tek ilgilenen Aldan?ın samimi ve güler yüzlü yaklaşımı dikkat çekti. CHP Muğla eski milletvekillerinden Fevzi Topuz?da salona erken gelenlerden. Topuz salon dışında ve salondaki herkesin elini tek tek sıktı hal hatır sordu. Muğla Belediye Başakanı Osman Gürün, Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, CHP Muğla İl Başkanı Murat Tevfik Ünlü, Muğla İl eski Başkanı Süleyman Uslu , CHP Milletvekili adayı Mustafa Öztürk, CHP İl genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar ve üyeler Mükerrem Uyar, Şükrü Şehir, Cesur Öncel, Önder Batmaz, Dursun Göktepe,  Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez,Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire,  Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla merkez ilçe başkanı Bahattin Gümüş, Yatağan İlçe Başkanı Kamil Genek, Marmaris Belediye Başkan yrd. Halil Gökovalı, Milas Ticaret Odası Başkanı Enver Tuna, Muğla Baro Başkanı Mustafa İlker Gürkan katılanlar arasındaydı.

Muhammet Tokat divan başkanlığına önerildi. Oy birliği ile kabul edildi. İbrahim Çömez, Orhan Kavala ve Fatma Safinaz Kurt Divan üyesi oldular.

Çarşaf yada blok liste olması için oylama yapılmasına karar verildi. (12:21)

Blok liste ile seçim yapılmasına 110 imzalı bir önerge verildi. Blok liste isteyenlerin isimleri okunarak 25 imza tespit edildi.

Ortam bu sırada oldukça gerginleşti. Şükrü Şehir imzasına karşı delege olmaması nedeni ile protesto edildi. Koray İşbilir adı okununca ?Blokun ne olduğunu biliyorum ve onaylıyorum? dedi. İmza verenlerden Kemal Koç  ise ?imza benim ama bloku onaylamıyorum? dedi.

Okan Özsu blok liste lehinde konuşma yaparken ?Yönetim listesinin bölünmesi durumunda bir grup eksik kalacaktır. O nedenle blok listeyi destekliyorum? dedi

Duran Öztür ise blok listenin aleyhinde konuştu. Öztürk ?Zaman kaybı olması bahane değil. Demokrasi bir mücadele ve sabır işidir. Demokrasi için çarşaf liste gereklidir? dedi.

Oylamaya geçildi. Ancak sayılması mümkün olmayınca divan önünde kargaşa çıktı. Numara verilerek oylama oylam yapılacağı bildirildi.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.