Bodrum Gündem

BODTO Nisan 2012 Eğitimleri Tamamlandı

BODTO Nisan 2012 Eğitimleri Tamamlandı
19.04.2012
0
A+
A-

Bodrum Ticaret Odasının üye işletmelerin ve onların personelinin gelişimine katkı sağlayacak eğitimleri Nisan ayında da devam etti.

Bodrum Gündem Haber buy Topamax Aciclovir online

Yıl içinde yapılan üye anketleri ve üyelerden alınan talepler doğrultusunda yıllık eğitim takvimini planlayan Bodrum Ticaret Odası?nın Nisan ayı eğitimleri şöyle gerçekleşti;

11 Nisan 2012 tarihinde ?Google İnternet reklamcılığı? bu eğitimde google dünyası ve trendler, online reklamcılığın faydaları, tüketici davranışları, ve mobil dünya ile ilgili katılımcılara bilgiler verildi. 12 Nisan 2012 tarihinde İzgören Akademi?den Ahmet Şerif İzgören?in katılımıyla ?Sizin Dükkanlar Torunlara Kalır mı?? başlıklı eğitim gerçekleştirildi. Eğitimde takım içi iletişim, Türkiye ve Dünyadan başarılı şirket hikâyeleri, kurum kültürü, bilgi ve iletişim başlıkları üzerinde konuşuldu. Nisan ayının son eğitimi olan ?Takım Ruhunun Geliştirilmesi? eğitimi yine İzgören Akademiden alındı. Bu eğitimde; etkili takım nasıl oluşturulur, yüksek performanslı takımlar nasıl yaratılırlar, kurumdaki takım oyuncuları ve takım liderinin gerekli bilgi ve becerileri nasıl edinir? başlıkları üzerinde eğitim çalışması yapıldı.

BODTO?nun 2012 yılındaki eğitimleri şöyle gerçekleşecek.

22 Mayıs 2012 tarihinde BODTO Konferans salonunda ?MOTİVASYON Aciclovir online ? eğitimi, 2 Ekim 2012 tarihinde ?TİCARİ İSTİHBARAT VE İHRACAT STRATEJİLERİ E-TİCARET?, 10 Ekim 2012 tarihinde ?PAZARLAMA VE SATIŞ YÖNETİMİ? ve 31 Ekim 2012 tarihinde de ?TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ? gerçekleştirilecek.

Bodrum Ticaret Odası bünyesinde gerçekleştirilen eğitim seminerleri ücretsiz olarak yapılmaktadır.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.