Bodrum Gündem

?OPERASYONUN SİYASİ OLMASINDAN ENDİŞE EDİYORUZ?

?OPERASYONUN SİYASİ OLMASINDAN ENDİŞE EDİYORUZ?
28.05.2012
0
A+
A-

Demokrat Parti İlçe Başkanı Nihal İmbat ?Başkanın arkasındayız? dedi.

generic Retin-A Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

Bodrum?da bu sabah saatlerinde yapılan ve 14 kişinin göz altına alındığı operasyon ile ilgili yönetim kurulunu toplayarak ilçe binasında açıklama yapan Demokrat Parti ilçe başkanı Nihal İmbat ?Operasyonların siyasi boyutu olmasından endişe ediyoruz, başkanımıza birkaç kez AK Parti?ye geçmesi için teklif yapılmıştı, ancak adalete güveniyoruz. Başkan Kocadon ve üç yıldır birlikte çalıştığı personeline güveniyoruz, ayrıca bu personel yeni değil belediyede yıllardır çalışan güvenilir dürüst personeldir. İfadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılacaklarına  inanıyoruz. DP genel merkezide operasyona tepkili bu nedenle yarın Ankara?dan buraya gelecekler belediye ve başkanı ziyaret edecekler? dedi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ ALGÜL Natrexone without a prescription

Operasyon ile ilgili bir malümatının olmadığını ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül “Bende bilgileri siz basın mensuplarından öğreniyorum” diyerek başka bir açıklama yapmayacağını söyledi. Algül “İleryen günlerde durum netleşince gerekli açıklama yaparız” dedi.

generic Valtrex online MHP İLÇE BAŞKANI ASIM BAŞARAN

Operasyu takip ettiklerini ifade eden MHP İlçe Başkanı Asım Başaran “Bu tür operasyonlara alıştık. Geçen sene yapılan operasyonun devamı olduğunu sanıyorum. Bu ikinci daganın ardından bir dalga daha gelir mi? yaşayıp göreceğiz. Operasyonu takip ediyoruz, önümüdeki günlerde konu il ilgili bir açıklama yaparak partimizin değerlendirmesini kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.