Bodrum Gündem

Orhan Gencebay, Özel Bodrum Hastanesinde?

Orhan Gencebay, Özel Bodrum Hastanesinde?
20.07.2012
0
A+
A-

Orhan Gencebay kendisini tedavi eden Özel Bodrum Hastanesi Diş Hekimi Alpaslan Öztaş?a bu kez oğlu Altan Gencebay?ı getirdi.

Viagra diflucan online Bodrum Gündem Haber Nexium online

Oğlunun tedavisi yapıldıktan sonra, dostum ve değerli doktorum dediği Özel Bodrum Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Nejat Sönmez?le görüşen Orhan Gencebay yaptığı açıklamada şunları söyledi ?İyi ki Özel Bodrum Hastanesi var. Çünkü insanların sağlıklarının zaman zaman ne olacağı belli olmuyor. İşte o belli olmayan anda sağlığımıza kavuşmak için gidilecek yerlerin başında Özel Bodrum Hastanesi geliyor.Yıllardan beri Özel Bodrum Hastanesi zor zamanlarımızda her zaman yanımızda oldu, bize sahip çıktılar.Burada çok sevdiğimiz dostlarımız, değerli doktorlarımız ve güzel hizmet var.Tüm doktorlarımıza ve hizmet erbaplarına çok teşekkür ediyoruz.Bugün de buradan son derece memnun kalarak ayrılıyoruz.?

Bestelerinin her biri kaset ve plak satış rekorları kıran, oynadığı sinema filmleri de hasılat rekorları kıran milyonların kalbini kazanmış  sanatçı Orhan Gencebay Özel Bodrum Hastanesi?nden vazgeçmeyeceğini ifade etti.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.