Bodrum Gündem

Okan Özsu “Açık Görüş” Programı ile ilgili Kamuoyunu Bilgilendirdi…

Okan Özsu “Açık Görüş” Programı ile ilgili Kamuoyunu Bilgilendirdi…
08.08.2012
0
A+
A-

Geçtiğimiz hafta Cuma günü Bodrum Belediye Başkan Vekili Dursun Göktepe’nin Kent Tv ekranlarında yayınlanan, Ayhan Ongun tarafından hazırlanıp sunulan “Açık Görüş” programına katılmaması ile ilgili olarak başlayan tartışmalarda, adının geçmesi nedeni ile Bodrumluları bilgilendirmek amacı ile bir duyuru yaptı.

BODRUM KAMUOYUNA ,

Bodrum yerel medyasında ismimimde geçtiği konuyla ilgili olarak ;

Sayın Ayhan ONGUN 2 Ağustos Perşembe günü beni telefonla arayarak 3 Ağustos Cuma günü KENTTV ekranlarında canlı olarak yayınlanan AÇIK GÖRÜŞ programına konuk olarak Bodrum Belediyesi Başkanvekili Sayın Dursun GÖKTEPE’nin katılacağını bunu BODRUM CHP Örgütünün SMS Sistemiyle üyelerimize duyurmamızı talep etmiş idi. Daha sonra kendisinin Facebook sayfasında programın durusunu görünce gayriihtiyari olarak Sayın Dursun GÖKTEPE ile görüşmeden duyuruyu paylaşmış idim.

cheap Retin-A 2 Ağustos Perşembe akşamı Bodrum Belediyesinin düzenlendiği iftar yemeğinde Omurça İlköğretim Okulu Bahçesinde Sayın Dursun Göktepe ile konuyu konuşunca “AÇIK GÖRÜŞ” programına katılmasının kesin olmadığı kendisinin Cuma günü Muğla Valisiyle görüşmesinin olduğunu öğrenince Facebooktaki paylaşımımı kaldırdım. SMS mesajı da zaten atılmadı. 3 Ağustosta da Sayın ONGUN beni tekrar aradığında kendisine bunu bu şekilde aktardım. buy Vermox for child Sayın ONGUN’a yaptığı kamuoyunu aydınlatıcı ve bilgi aktarıcı programlarda başarılar dilerim. Saygılarımla …
Okan Özsu buy methotrexate
Bodrum CHP İlçe Başkanı
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.