Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesi Önünde Eylem…

05.10.2012
0
A+
A-

İşporta Tezgahını Yaktı?

Bodrum Belediyesi zabıtası tarafından tezgahının kaldırıldığını iddia eden bir çocuk babası 47 yaşındaki Yusuf Barın Zabıta önünde tezgahını benzin dökerek yaktı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum?da işportacılık yaparak hayatını sürdüren ve uzun zamandır Bodrum?da yaşadığını söyleyen 47 yaşındaki Yusuf Barın, tezgahının 1 Ekimde kaldırılmasını protesto etmek amacı ile tezgahını zabıta önünde yaktı. Saat 17:00 sularında Bodrum Belediyesi zabıtasının önüne getirdiği tezgahını benzin dökerek ateşe verdi. Elindeki bıçağı boynuna tutarak kendini keseceğini söyleyerek yanına kimseyi yaklaştırmadı. Etrafında kalabalık oluşmasının ardından kendisine haksızlık yapıldığını ve çocuklarını okutamadığını söyleyerek bir çok yerde tezgah kurulmasına izin verildiğini ama kendisinin tezgahının kaldırıldığını iddia etti.

Yusuf Barının yaktığı tezgah Bodrum Belediyesi itfaiyesi tarafından söndürülürken, yaklaşık yarım saat eylemini sürdüren ve tezgahını yakarak eylem yapan Yusuf Barın olay yerine gelen polisler tarafından ikna edilerek gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

buy Retin-A Daha Öncede Eylem Yapmış? cheap Valtrex

Yusuf Barın Bodrum otogarı çevresinde tezgahında oyuncak satarken daha sonra çeşitli yerel sebze satarken son olarak ikinci el cep telefonu sattığı öğrenildi. Bodrum zabıta amiri vekili Tanju Aksu 1 ekim tarihine kadar tezgahında satış yapmasına izin verildiğini ifade ederek ?Yusuf Barın adlı kişi daha önce de bize müracaat etti. Kendisine Belediye Meclisi işgal komisyonu tarafından 1 Ekim?e kadar çalışma izni verildi. 1 Ekim itibarı ile de bizlerde verilen talimatlar doğrultusunda tezgahını kaldırdık. Müracaatı işgaliye komisyonu tarafından değerlendirmeye alındı. Kendisine olumlu yada olumsuz bilgi verilecek. Önümüzdeki hafta komisyon toplanacak ve karar verilecek. Bu kişi sadece şov yapmak için böyle davranıyor. Birkaç kez daha yine bu tür eylemlerde bulundu. Kendini keseceğini, yakacağını söyleyerek tehdit etti.? Dedi.

Her Önüne Gelen Tezgah Açarsa Şehir Ne Olacak? generic Cialis Professional

Bodrum Belediye Başkan vekili Dursun Göktepe ise böyle bir eyleme gerek olmadığını ifade ederek ?İşgaliye komisyonumuz konu ile ilgili bir karar verecek. Ancak işgaliyenin belirli bir disipline bağlanması gerekiyor. Bu şekilde eylemler yakışıksızdır. Belki ihtiyacı olan birisidir. Bununla ilgili gerekli makamlara başvurması halinde yardım edilecektir. İşin bu tarafı ayrı bir şey ama her gelen bir tezgah kurarsa şehrin durumu ne olur? Bu iş bir disiplin içinde yapılmalıdır.? Dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.