Bodrum Gündem

Kaymakam Dr.Gödekmerdan, Gazeteciler ile Birlikteydi

Kaymakam Dr.Gödekmerdan, Gazeteciler ile Birlikteydi
11.01.2013
0
A+
A-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan  bir akşam yemeği verdi. Bodrum Gümbet  koyunda bulunan Royal Arena otelde düzenlenen yemeğe, ulusal ve yerel basın çalışanlarının yanısıra, Bodrum da bazı yerel yayınların köşe yazarları da katıldı.

Bodrum Gündem Haber /11 Ocak 2013

Bodrum?da görev yaptığı ilk günden itibaren basın mensupları ile yakın çalışmalar yapan Kaymakam Dr. Gödekmerdan  basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmasında ?Basın ile iç içe yan yana çalışmayı benimseyen bir yönetici” olduğunu ifade etti.

Clonidine Online

Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan yaptığı konuşmasında şunları söyledi. “10 Ocak çalışan gazeteciler günümüz hepimize kutlu olsun. Ben Bodrum?da göreve başladıktan sonra devamlı basın ile iç içe, onlarla yan yana çalışmayı benimsemiş bir yöneticiyim.  Her zaman basının yanında olmak istedim. Sağ olsun basın mensubu arkadaşlar da bizim çalışmalarımızı, hizmetlerimizi her zaman ellerinden geldiği kadar duyurdular.  Amaç tabi basını ile kamusu ile özel sektörü ile insanımıza hizmet etmek, memleketimize hizmet etmek. Amaç bu olunca tabii, el birliği ile İnşallah Bodrumumuza, insanımıza yararlı şeyler yapacağız diye düşünüyorum.  Bu gün de çalışan gazeteciler gününü vesile ederek beraber olmak istedik. Ben tekrar günümüzü kutluyorum. Basın mensuplarımıza, ülkemize, insanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.?

treatment of bipolar disorder Buy Orlistat

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.