Bodrum Gündem

Bu Çocuklar Süper?

28.01.2013
0
A+
A-

Bodrum Menar Mental Aritmetik Öğrencileri yaptıkları gösteri ile göz doldurdular.

buy esomeprazole order Aciclovir Özgür Devrim Bozoğlu/Bodrum Gündem generic Valtrex online

OASİS AVM?de faaliyet gösteren Bodrum Menar Mentral Aritmetik kursu öğrencileri, 96 saatlik kurs süresince öğrendiklerini Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde yaptıkları gösteri ile anne babalarına sergileyip sertifikalarını aldılar.

Bodrum Belediyesi  Nurol Kültür Merkezi’nde öğrenciler, veliler ve öğretmenlerden oluşan kalabalık bir izleyici topluluğu önündeki kurs öğrencileri  görenleri hayran bırakan gösteriler yaptılar. Öğrenciler çok sayıda ,ardı ardına gelen 2 basamaklı ve 3 basamaklı sayıları 1 saniye kadar kısa bir süre içerisinde toplama ve çıkarma işlemlerini zihinden yaparak izleyenleri hayretler içinde bıraktılar. Küçük öğrenciler 5 yaşındaki     Rüzgar, Sema, Papatya, Bensu, Zeynep, Sami, Yusuf  Can adındaki küçük çocuklar  1 basamaklı 10 sayıyı zihinden toplarken  10 yaşındaki Egemen ekranda hızla geçen sayıları hesaplarken aynı anda öğretmeni ile de sohbet etti. Son olarak sahneye çıkan 6 yaşındaki Arda Uzgur 25 tane iki basamaklı sayıyı 1 saniyenin altında toplayarak salondakileri büyüledi.

Merkezin kurucusu Süheyla Kiraz törende yaptığı konuşmada hedeflerinin Haziran’da Mersin’de yapılacak Matematik Olimpiyatlarında Bodrum’u en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Kiraz ?4-12 yaş grubu çocuklar bu kursu alabilirler ama ben genelde 5 yaş çocuğuyla bu kursu başlatıyorum. Çünkü  4 yaş çocuğu genelde oyun çocuğu oluyor, bu nedenle 5-12 yaş arası çocukların kayıtlarını yapıyoruz. Bugün burada velilerin çocuklarının kursumuzda öğrendikleri bu teknikle ne kadar hızlı bir şekilde işlem yapabildiklerini   görmelerini istedik. Bu kurs sadece zihinden hızlı işlem yapmayı öğretmiyor, ayrıca çocuğun derslerdeki dikkat oranını da arttırıyor? dedi.

Süheyla Kiraz, OASİS AVM?de bulunan kurs yerlerinde hafta içi Etüt hizmeti de vermeye başladıklarını sözlerine ekledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.