Bodrum Gündem

Kosova’ya Yatırıma Davet Ettiler

Kosova’ya Yatırıma Davet Ettiler
15.04.2013
0
A+
A-

Bodrum Sanayici ve İş Adamları Derneği (BOSİAD) Bodrum’da misafir olarak bulunan Kosova Milletvekili Müferra Şinik ve Kosova-Prizren?de faaliyet gösteren Zübeyda Hanım Türk Kadınları Derneği üyelerinden oluşan 25 kişilik heyetle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber/13 Nisan 2013

Bir süredir Muğla ve ilçelerini gezen ve önceki gün Bodrum’un tarihi yerlerini gezen heyet, en son Bodrum Kaymakamlığını ziyaret etmişti. BOSİAD Başkanı Mustafa Er ve BOSİAD üyeleri heyetle bir restoranda bir araya gelerek akşam yemeği yedi.

purchasing Plavix YATIRIMCILARI KOSOVAYA DAVET ETTİ?

Düzenlenen gece hakkında bilgi  veren Kosova Milletvekili Müferra Şinik, Zübeyde Hanım Türk Kosavalılar Derneği organizasyonuyla 25 bayan olarak Bodrum’da bulunduklarını hatırlattı.

BOSİAD’ın yemeğinde bir araya geldiklerini ifade eden Şinik, şöyle konuştu:

methotrexate online “Öncelikle başkanımıza teşekkür ediyorum bize böyle bir geceyi ayarladığı için, bizleri buraya kabul ettikleri için. Tüm yönetim kurulu üyelerine yemekten dolayı teşekkür ediyorum. Bodrum’un kendi sıcaklığı onların yüzlerine yansımış. Bu sıcaklığını gözlerinden hissettik anladık. Kosova?ya da hem dernek başkanını hem yönetim kurulu üyelerini hem misafir olarak davet ediyoruz. Kosova dünyanın en yeni ülkesi olmakla birlikte yatırımlara ihtiyacımız olduğunu vurgulamak istiyorum. Yatırımcılar olarak eğer Kosova’ya gelirseniz biz çok seviniriz. Bu dostluğumuzun daimi olmasını temenni ediyorum” dedi.

Order Natrexone KOSOVA İLE İŞBİRLİĞİ YAPILACAK?

BOSİAD Başkanı Mustafa Er ise, Bodrum’da misafir olan Zübeyde Hanım Türk Kosavalılar Derneği’ni ve dernek üyeleri ile birlikte gelen Kosova Milletvekilini gecede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Heyetin Bodrum’un tarihi yerlerini de gezdiklerini dile getiren Er, şunları söyledi:

” Kosova’yı birazcık vekilimizden dinledik. İnşallah biz de en kısa zamanda BOSİAD olarak Kosova ziyareti yapmak istiyoruz, Kosova’yı daha yakından tanımak üzere. BOSİAD olarak bizim dernek üyelerimizin çoğu sanayici ve iş adamı. İş adamlarına Kosova’da iş imkânları yatırım imkânları olduğunu söyledi Sayın vekilim, biz de bunları yerinde görüp incelemek üzere en kısa zamanda bir Kosova ziyareti planlayacağız. Ben kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Gecede bir süre sohbet eden heyet üyeleri ile Milletvekili Şinik, BOSİAD üyelerine Kosova hakkında da bazı bilgiler verdi.

Ayrıca BOSİAD Başkanı Musatafa ER, heyet üyelerine özel olarak yaptırılan ve üzerinde Bodrum Kalesi simgesi yer alan seramik tabak hediye etti. Kosova Milletvekili Müferra Şinik ise, kendilerini misafir eden BOSİAD Başkanı Mustafa Er ve BOSİAD üyelerine birer plaket sundu.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.