Bodrum Gündem

Gazeteci Mustafa Mutlu’dan Bodrum’a Mesaj Var

12.09.2013
0
A+
A-

Gazeteci Mustafa Mutlu geçtiğimiz haftalarda çalıştığı gazeteden (kelimenin tam anlamı ile) kovuldu.

Nedenlerini burada sıralamanın anlamı yok. Mustafa Mutlu’nun kovulmasından bu yana Bodrum Gündem okurlarından ve Bodrumlulardan bana uyarıda bulunanlar oldu. “Mustafa Mutlu yazmaya devam etmesi gerekiyor. Gazeteler iktidarın baskısı ile onu işe almaktan korkabilir. Bu nedenle yazacak yer bulamayabilir. Sen ne güne duruyorsun? Madem Bodrum Gündem Bodrumluların gazetesi, o zaman burada yazssın.”

Bunu uyarıyı yapanlara yanıtım şu oldu. “Arayıp kendisine iletirim.” buy Accutane

Değerli meslektaşım Mustafa Mutlu’yu arayıp Bodrum Gündem okurlarının ve Bodrumluların bu duruşunu ilettim. Generic Professional Viagra “Hem gazete olarak, hemde Bodrumlular olarak Bodrum Gündem Gazetesinde her zaman yeriniz vardır” diye ekledim.

Mustafa Mutlu’da sizlere iletilmek üzere şu mesajı gönderdi; Accutane price

“Bu ülkede bir gazeteci olarak dik durabilmek için, dik duran insanlara ihtiyacımız var. Yaşadığımız olayda hep yanımda duran, beni yüreklendiren ve geleceğe olan inancımı artıran Bodrum Gündem okurlarına ve tüm çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum. Sizin tavrınız bu kadar netken, eğilip bükülenlere yazıklar olsun.”

Mustafa Mutlu son dönemde yaşadıklarını bir kitapta toplayarak tarihe not düşecek. Şu anda o kitabı tamamlamaya odaklandığını ve kısa bir süre sonra da bir gazetede yazmaya devam edeceğinin bilgisini de verdi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Buradaki fotoğraflar geçtiğimiz yıl Bodrum İstiklal Kitapevindeki imza gününden….

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Başar Münir dedi ki:

    Bu gazetede yazıyor olmaktan gurur duydum. Okuyucuların bu tepkisi ve Mustafa Mutlu’nun bu sözleri çok hoş. Tebrik ederim.