Bodrum Gündem

İl Genel Meclisi Üyesi Kazım Öztin Vefat Etti

İl Genel Meclisi Üyesi Kazım Öztin Vefat Etti
13.10.2013
0
A+
A-
Bodrum’un sevilen siyasetçilerinden ve MHP Muğla il Genel Meclis Üyesi Kazım Öztin, tedavi gördüğü İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybetti.
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-13 Ekim 2013

Buy Viagra

2009 Yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden İl Genel Meclisi üyesi olan, Bodrum siyasetinin usta isimlerinden Kazım Öztin tedavi gördüğü 9 Eylül hastanesinde yaşama veda generic Retin-A kazım_oztin_asim_basaranetti. Geçtiğimiz yıllarda torununun hastalığı nedeni ile tedavisi için yoğun çaba harcayan Öztin’de kansere yenik düştü. Yaklaşık 5 aydan bu yana Kanser tedavisi gören Öztin bir haftadan bu yana yoğun bakımda tutuluyordu.
Geçtiğimiz hafta ziyaretine giden Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun Kazım Öztin’in hastalığının çok ilerlediğini ve ziyaret eden yakın dostlarını bile tanıyamaz durumda olduğunu ifade emiş ve “Allah kurtarsın” dileğinde bulunmuştu.
Karaciğer Kanseri nedeni ile yaşama veda eden usta siyasetçi Kazım Öztin’in cenazesinin 14 Ekim Pazartesi günü Bodrum’a getirileceği, Belediye meydanında bulunan Adliye Camiinde öğle namazının ardından (Saat: 13:03) kılınacak cenaze namazından sonra Gümbet Karaburgaz Mezarlığında toprağa verilecek.

buy Premarin
Bodrum Gündem olarak usta siyasetçi Kazım Öztin’e Allah’tan Rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.